55-aastast näitlejat märgati vestlemas sõpradega, vaatamata haprale välimusele paistis mees olevat heas tujus. Staaril on viimasel ajal olnud mitmeid väga veidraid avalikke esinemisi. Viimati teatas Jim raadiosaates, et ta ei eksisteeri.

"Ma kustutan ennast ära. Ma ei ole isegi siin praegu. Ma ei eksisteeri. Mul ei ole vajadusi, mul ei ole inimesi vaja. Mul pole midagi vaja, mul pole vajadusi. Ma ei vaja kellegi heakskiitu," rääkis Jim Norm MacDonaldi raadiosaates.

Carreyl peaks 2018. aasta aprillis pihta hakkama kohtuprotsess, teda süüdistatakse enda elukaaslase Cathriona White’i surma põhjustamises. Naine sooritas enesetapu kaks aastat tagasi. White’i ema Brigid Sweetman ja tema abikaasa süüdistavad näitlejat naisele erinevate retseptiravimite hankimises, mille abil Cathriona endalt elu võttis.

Samuti süüdistab perekond näitlejat selles, et ta nakatas oma elukaaslast suguhaigustega. Kohtudokumentides eitab Carrey süüd ja väidab, et naisel olid need juba varem. Mees väidab samuti, et Cathriona üritas temalt miljoneid välja pressida.