18. novembril astuvad esmakordselt koos Eesti ööklubis Power Hit Radio peol ülesse kaks kodumaist EDM-muusika superstaari Madison Mars ning Syn Cole. Madison Mars ehk Madis Sillamo ning Syn Cole ehk Rene Pais on Pärnust pärit kaks DJd ja produtsenti, kes viimastel aastatel kogunud tuntust üle terve maailma.

Madison Marsi tähelend sai alguse mõne aasta eest, kui ta liitus Don Diablo plaadifirmaga Hexagon. Sellest ajast peale on tema muusikat saadud kuulda üle terve maailma. Viimast suurhitti "Atom" on mänginud pea kõik suurimad DJd oma esinemistel. Suurde muusikamaailma avas Syn Cole’ile uksed Avicii plaadifirma Le7els, mille alt ilmus lugu "Miami ’82", mis valiti kohe ka Ameerika tantsumuusikafestivali, Ultra, tunnuslooks.

Power Hit Radio pidu toimub Tartus aadressil Narva mnt 2. Vaid üheks ööks avatakse endise ööklubi Atlantis ruumid, et korraldada üks unustamatu õhtu ning pidu läbi kahe korruse! Ürituse algus on kell 22:00 ning sissepääs alates 18ndast eluaastast.

Lisaks Madison Marsile ja Syn Cole’le saame pealaval näha veel DJ Kolzar’i, Yep’i, Andres Puuseppa ja Sven Arusood. Chill-out arenal kostitavad külalisi urban- ja hip-hop muusikaga DJ-d Bad J ja Andi Raig.