64-aastane O’Heaney sõnas väljaandele Buzzfeed, et teda julgustas oma looga avalikuks tulema režissöör Harvey Weinsteini ümber lahvatanud skandaal, vahendab ajakiri People. Naine viitas ka, et rikub juhtumist kõneledes ka sõlmitud vaikimislepingut. “Lõpuks on mul piisavalt julgust sellest rääkida. Olen selle loo otsas istunud liiga kaua,” sõnas ta.

Val Kilmer ja Caitlin O’Heaney olevat Oliver Stone’i filmi jaoks teksti harjutanud, kui naise sõnu Kilmer teda järsku näkku lõi: “Kui ma ruumi sisenesin ja Val Kilmer minust kinni haaras ning mind raputas ja mu põrandale viskas, seisis Stone seal terve aja ja naeris.” Caitlin ütles, et läks pärast intsidenti oma autosse ja nuttis umbes kakskümmend minutit.

Castingujuht Risa Bramon Garcia mäletab juhtunut aga teisiti. Bramon Garcia ütles Buzzfeedile, et nii O’Heaneyt kui ka kõiki teisi näitlejaid hoiatati, et tegemist on emotsionaalse stseeniga ja esineda võib ka füüsilist kontakti. “Mäletan, et ühel hetkel surus Val ta vastu seina — see kuulus stseeni juurde,” sõnas Garcia ja nentis, et näkku löömist tema ei mäleta. “See oli ülepaisutatud. Ma pole inimene, kes sellist asja leebelt taluks. Teen vahet vägivallal ja hetkel, mil mindi veidi hoogu…kuid see oli kõik töö kontekstis. O’Heaney reageeris väga ekstreemselt situatsioonile, mis minu jaoks polnud üldse ekstreemne.

O’Heaney sõnul oli ka juhtunus aga nii traumeeritud, et teatas juhtunust ka politseile. Lõpuks jõudis ta Kilmeri, Stone’i ja Carolco Picturesiga kokkuleppele, mille alusel maksti talle Buzzfeedi andmete kohaselt 24 500 dollarit. O’Heaney ütleb aga, et pärast maksude mahaarvestamist jäi talle vaid 8000 dollarit. Ühtlasi sõlmis ta vaikimislepingu, mida kahetseb enda sõnul tänini.