Ka Hulki (Dr. Bruce Banner, kes muutub raevuhoos roheliseks musklimeheks) tegelane on saanud suurel ekraanil ringi tatsata juba pikki aastaid mitmes erinevas täispikas filmis (2003. ja 2008. aasta "Hulki" filmid ning kaks "Tasujate" osa). Nii Thor kui ja Hulk on mõlemad eksisteerinud üldises koomiksimaailmas meeletult kaua ning kaasaegne tehnika ja arvutigraafika lubavad need koomiksitest tuntud tegelased tuua täies hiilguses suurele ekraanile ning "Thor: Ragnarök" on hea näide, kui võimekalt saab efekte ära kasutada.

Tegu ilmselgelt parima "Thori" filmiga. See on tõelist visuaalset elamust pakkuv humoorikas fantaasiaseiklus, milles lendab tuld ja sähvivad välgunooled. Vähe sellest, et seekordne lugu on varasematest huvitavam, on film nii naljakas, et võrdlused samuti huumorile keskendunud "Galaktika valvurid Vol.2“ on kerged tulema, sest on ka värvigamma ja visuaalsete lahenduste poolest sellele üsna sarnane.

"Thor: Ragnarök"

Ka 3D töötab siin paremini kui mujal, sest seda võimendab "Star Warsi" stiilis kosmoseseiklu läbi aja ja ruumi. "Thor: Ragnarök" on segu "Tasujate" ja "Galaktika valvurite" parimatest külgedest, kuigi seob filmi alguse ja lõpu siiski "Thori" ainupärase looga. Üle kahe tunni sisse mahub palju seiklust, tundmatuid avastamata paiku/planeete, uusi kentsakaid ja väga naljakaid tegelasi, kuid vahepaladena pakutakse süngemat atmosfääri ja mõtlikke momente, et paremini aru saada loost kui tervikust.

Kolmas osa paljastab mitmeid saladusi ja toob lagedale Odini (Anthony Hopkins) mitte niivõrd puhta mineviku ning vaatleb ka Loki ja Thori pehmelt öeldes keerulised suhted. Mängu tuuakse ka Thori ja Loki õde, surmajumalanna Hela (Cate Blanchett), kes tahab Asgardi oma võimusesse haarata ja vennakesed hävitada. Filmi üks põnevamaid momente on kindlasti Thori ja Hulki omavaheline kähmlus, mis oli ka, nagu enne mainitud, suur osa filmi reklaamikampaaniast.

"Thor: Ragnarök" võib olla selle aasta üks suurimaid üllatajaid, kuigi DC koomiksite filmiuniversumi uus osa "Õigluse liiga" pole veel linastunud, aga ei taha hästi uskuda, et see suudaks varasemaid ponnistusi arvestades midagi enneolematut teha. Kui on soov kogeda midagi kergemat ja oled tõeline Marveli fänn, siis ei pea uues "Thoris" kindlasti pettuma.

"Thor: Ragnarök"

"Ragnarök" on värviküllane seiklus, millesarnast on raske unustada. Kui film oleks olnud sama tõsine nagu seda kippus olema päris esimene "Thor", siis võinuks kujuneda see üsna igavaks. Hulk, Dr. Strange ning mitu uut ja omapärast tegelast andsid filmile tublisti vürtsi juurde ning tõestasid, et huumor on võti publiku südamesse. Kui eelnevad Marveli filmid nägemata, võivad paljud eelnevatele osadele viitavad kohad küll arusaamatuks jääda, aga teisalt saab ka täielik võhik, kellele ulmefilmid meeldivad, tempoka ja efektiküllase elamuse.

Fännid on juba pikemat aega avaldanud soovi näha "Planet Hulk" filmi ja nüüd tundubki, et "Thor: Ragnaröki“ edu võib selle soovi tulevikus täide viia, aga selleni läheb veel aega, sest kõiki Marveli tegelasi ohtu panev "Tasujad: Igaviku sõda“ linastub juba järgmise aasta maikuus ja arvestades, et nendega liitusid ka "Galaktika valvurite" tegelased ja veebruaris linastub juba tõsisem "Must panter", siis on loogiline, et uus "Thori" film pakub helgemaid toone, enne kui nad kõik koos Thanose vastu astuvad ja nii mõnigi tegelane kurvalt lõpetab.

Peale fantastilise pildi ja heli on filmil varuks ka tõeline retrofutu muusika, mille eellooks või lausa kirsiks tordil on treilerites kõlanud Magic Swordi pala "In The Face of Evil".