Lennukitest välja loobitavad autod, pilvelõhkujate vahel hüppav Lykan Hypersport ning pöörane finaal Los Angeleses võivad olla küll meeldejäävad kohad, kuid parimad stseenid tulenevad siiski karakteritest ja nende omavahelistest suhetest. See on film, mis rõhub nii tugevalt Domi armastatud perekonnale, et isegi kõige uskumatum trikk pakub pinget, sest nende keskel on tegelased, kellest hoolime.

Millest lugu on?
Domi (Vin Diesel) ja Briani (Paul Walker) komando on USAsse tagasi pöördunud ning üritab kohaneda seaduskuuleka ja rahuliku elustiiliga, mis mõjub kohati lausa koomiliselt. Seda rahu on otsustanud rikkuda aga eelmises peatükis mättasse löödud pahalase Owen Shaw’ (Luke Evans) vend Deckard, keda kehastab üliveenvalt sarja uustulnuk Jason Statham. See külmavereline eks-eriüksuslasest monstrum on asunud oma venna eest kätte maksma, alustades Hani (Sung Kang) kõrvaldamisest Tokyos ning üritades sama ka Hobbsiga (Dwayne Johnson). Et Deckard Shaw’d tabada, pöördub Dom kõrgetasemelise valitsusagendi (Kurt Russell) poole ning teeb mõlemale kasuliku diili. Algab globaalne jaht ning seekord pannakse rehvid suitsema nii Abu Dhabis, Los Angeleses, Tokyos kui ka Aserbaidžaanis.

Isegi Honest Trailers ei suutnud filmi maha teha.

"Kiired ja vihased" seeria 9. ja 10. osa ilmuvad vastavalt 2020. ja 2021. aastal.

2019. aastaks on plaanis sel aastal rekordite purustamise saatel ilmunud kaheksandas osas sõpradeks saanud Hobbsi (Dwayne Johnson) ja Shaw (Jason Statham) film, mida võib esialgse info põhjal lavastada "Surmarelvad" kirjutanud, "Kiss Kiss Bang Bangi", "Raudmees 3" ja tuleval aastal linastuva "Kiskja" filmi režissöör Shane Black.