Jäär (21. märts - 20. aprill)

Homme võib teil olla klubis palju õnne. Nii meeste kui ka naiste poole pealt. Klubimuusika ei pruugi olla just teie maitsele.

Sõnn (21. aprill - 20. mai)

Tõenäoliselt kodust kaugemale te ei jõua, aga see-eest on teil kodus väga lõbus. Arvesta seda, et koduläbus võib juhtuda asju, mida te ei pruugi ette näha. Vältige töökaaslastega pidutsemist.

Kaksikud (21. mai - 21. juuni)

Leiate soodsa hinnaga alkoholi, kuid ei leia sõpru, kellega seda ära juua. Jääb järgmiseks korraks ning lähete Sõnni juurde.

Vähk (22. juuni - 22. juuli)

Pöörake nädalavahetusel suuremat tähelepanu oma tantsimisele. Kipute hooletult käituma ning võite olulisi asju unustada. Vältige laenu võtmist ja andmist. Te ei mäleta seda hommikul.

Lõvi (23. juuli - 22. august)

Pidu tuleb lõvidel uskumatult hea. Leiate palju häid ja ilusaid kaaslasi, kuid peate meeles pidama, et oma kaaslasele peab truu olema (see saab raske olema). Tõenäoliselt puutute kokku ka narkootikumidega.

Neitsi (23. august - 22. september)

Olete seltskonnas kõige kainem ning suudate teha otsuseid teiste eest. Mõtlete tihti, et teie sõbrad ei ole just kõige teravamad pliiatsid. Näete palju ilusaid inimesi, kuid peate olema valmis konkurentide poolt loodud takistusteks.

Kaalud (23. september - 23. oktoober)

Võimalik, et teil tuleb ennast nüüd tõestada. Ei ole just teie nädalavahetus ning võite end teha lolliks. Teil tuleb sekeldusi politsei ning piirivalvega.

Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Teie pidu jääb liiga lühikeseks. Kipute varakult ja liigselt jooma. Vältige taksosi, need ei too teile head! (Kui ise taksojuht oled, siis ei tasu üldse tööle minna)

Ambur (23. november - 21. detsember)

Teie pidu möödub väikeses korteris poolakatega. Selgusetuks jääb, kuidas nad sinna said ning kuhu nad hiljem läksid. Leiate raha ning lähete edasi linna.

Kaljukits (22. detsember - 20. jaanuar)

Olete tugevas masenduses ja soovite mured pudelisse uputada. Alustate pidutsemist üksi, aga hommikul ärkate suvalises korteris.

Veevalaja (21. jaanuar - 18. veebruar)

Tulevasel nädalavahetusel olete kaine, kuid see ei takista teid lõbutsemast. Tänu ärevale ja energilisele seltskonnale satute hoogu ja lõpetate kaineris.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Teie nädalavahetus tuleb vägev. Üllatate oma sõpru ning iseennastki. Võtate riske ning elate need täiega läbi. Unustate ära, et esmaspäevast algab töö ning panete pidu nädala lõpuni.