Ott Lepland

Karjäärile pühendunud Ott Lepland rääkis möödunud aastal Naistelehele, et isaks saamise plaane tal hetkel veel pole, ent muusik teab juba kindlalt, milline isa ta ise kunagi olla tahab. 

“Sooviksin kindlalt olla isa, kellel on aega oma lapsega tegeleda ja kes arvestab tema soovide ning vajadustega,” ütles Lepland. “Loodan olla isa, kes oskab oma last kuulata ja keda ta saaks pidada ühtlasi ka heaks sõbraks. Sooviksin, et ta saaks minuga jagada oma muresid ja rõõme ega peaks iial kartma või kõhklema mulle mõnest oma positiivsest või negatiivsest elukatsumusest rääkida. “

Ott pingutabki hetkel selle nimel, et tema lapsel oleksid tulevikus olemas nii vaimsed kui ka materiaalsed väärtused, sest tahab talle pakkuda turvalist ja armastavat kodu.

Kolmeraudne

Tanel Padar

Eesti esirokkar sai veidi juba isarolli mekkida, kui abiellus endise modelli Katarina Kaldaga, kellel eelnevast kooselust poeg Andrei. Pärast lahutust on Padar saanud armuõnne nautida erinevate kaunite näitsikutega, ent hetkel on muusik taas Maarjamaa kõige ihaldatuma poissmehe staatuses. Tanel rääkis 2013. aastal Eesti Päevalehele antud intervjuus, et on väikesest peale tahtnud saada heaks isaks. Ta lisas, et tal endal ei olnud lapsena isa kõrval ja eks ta peab siis improviseerima ja vaatama oma heade sõprade ja bändikaaslaste pealt, kes on tema arvates väga head isad.

Muusikud Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan

Karl-Erik on juba mõnda aega olnud õnnelikus suhtes lauljatar Kerli Kivilaanega. Lapsi paaril veel pole, kuid tänavu suvel võeti endale imearmas kokkerspanjeli kutsikas Bert. Aastal 2015 rääkis muusik Naistelehele, et suhtub pere loomise mõttesse tõsiselt ja arvab, et iga asi peaks tulema omal ajal. “Kõik inimesed peaksid laste saamisse hoopis tõsisemalt suhtuma. Mitte, et ma tahaksin, et meil vähem lapsi sünniks, aga nad peaksid olema väga tahetud ja armastatud,” avaldas Karl-Erik. Mees nentis, et talle on jäänud mulje, et mõni inimene suhtub laste saamisse kui karjäärivalikusse. “Lapsi ei peaks tehtama abielu päästmiseks, mõelge, millise vastutuse te sellele väikesele tegelasele panete, ” avaldas Taukar arvamust.

Kristjan Kasearu plaadi "Siin ja praegu" esitlus

Kristjan Kasearu

Nagu ka eelpool mainitud Ott Leplandi, on ka Kristjanit nähtud aastate jooksul mitmete kaunitaride seltskonda nautimas, ent üks konkreetne südamedaam mehel hetkel puudub. Muusikust näitleja tunnistas möödunud sügisel Kroonikale antud intervjuus, et on sotsialiseerumist kõvasti vähendanud. “Olen jätkuvalt vaba ja vallaline. Kui ma praeguse tempo juures peaks kedagi leidma, siis see inimene eksiks ära minu prooviruumi. Sotsialiseerumine on hetkel miinimumini tõmmatud. Olen seda meelt, et iga asi omal ajal ja eriti suhte- ja südameasjad, mis tulevad su ellu täiesti lambist, hetkel, kui oskad seda kõige vähem oodata,” seletas ta.

Henrik Kalmet

Paar aastat tagasi läks Henrik Kalmet lahku pikaajalisest pruudist Anneli Arusaarest. “Kaheksa aastat kestnud suhe on igas mõttes pikk, aga kuna me seda ei registreerinud, siis kõrvalt vaadates justkui ei jäägi midagi maha. Kuid ta on oluline inimene terveks eluks, sellesse suhtesse jäi minu täiskasvanuks saamine,” ütles Henrik 2015. aastal ajakirjale Anne & Still. Kuna näitleja oma eraelust just väga tihti ei pajata, siis pole teada, kas tema süda on hetkel vaba või mitte. Arvestades aga tema hõivatust erinevate teatriprojektidega, võib aga arvata, et isaks saamise plaani Kalmet veel ei pea.

Uku Suviste

Uku elukaaslaseks on toidublogija Maerilin Taimre ehk Paljas Porgand. Kuna noored tulid oma suhtega avalikkuse ette alles selle aasta alguses, siis on ilmselt laste saamine nende jaoks alles kaugem tulevik. Aegade jooksul mitmete säravate näitsikutega suhtes olnud mees on 2009. aastal öelnud, et vanemad peaks hoolimata purunenud suhtest tagama lapsele harmoonilise ja eluterve keskkonna. Uku teab seda omast käest, sest tema vanemad lahutasid, kui ta oli alles kolmene. “Olen elanud nii ema kui isa juures ning ma ei kujutaks paremat lahendust ette,” tunnistas ta.


Kalle Sepp

Kevadel toimunud Eesti teatriauhindade galal püüdis Publiku kaamerasilm kinni näosaate eelmise hooaja tšempioni imeilusa pruudi, Vanemuise balletitantsija Maria Engeli embuses. Möödunud sügisel Naistelehele antud intervjuus andis laulev näitleja mõista, et isarolli astuma ta hetkel veel ei kipu. “Isikliku elu poolelt ütlen, et iga asi tuleb omal ajal või natuke hiljem. Pere planeerimine sel viisil, et naine, lapsed, koer, universaalkerega auto ja maja Viimsis, pole mulle omane. Naudin aina rohkem linnakorteris elamist,” rääkis ta.

Jalmar Vabarna

Folkmuusik Jalmar Vabarna sõudis möödunud suvel abieluranda oma bändikaaslase Sandra Vabarnaga (neiupõlvenimega Sillamaa — toim.), kuid perelisa paaril veel pole. “Ma pole selline rock’n’roll-tüüpi mees, kes hakkab alles 35-aastaselt mõtlema, et tahaks nüüd peret ja lapsi. Pigem sooviks olla nooremapoolsem isa, et jõuaks nende täisealiseks saades koos ka pidu panna,” rääkis Jalmar 2014. aastal Naistelehele. “Tahaksin olla hea eeskuju ja tore sõber, mitte nii, et poeg ütleks: “Vanamees, mis siin ikka, mine juba magama, me läheme sõpradega peole!”. Loomulikult ei pane ma kätt ette, kui laps kunstivaldkonda ei jää, kuid mul on kodus palju pille, mis vajaksid mängimist,” vihjas ta, et sooviks lastele muusikakirge.