Apollo peakontor asub Kopenhaagenis, teised Oslos, Varssavis ja Buenos Aireses. Tallinna büroo avati 2014. aastal kahe töötajaga, täna toimetatakse seitsme töötajaga.

Apollo Music investeerib kaasaegsesse tehnoloogiasse, mis on üks põhjusi, miks nad otsustasid Eestisse investeerida. "Eesti on digitaalne riik, mis kasutab eesrindlikku tehnoloogiat. Soovime eestlastelt õppida ja digitaalsele arengule kaasa aidata," sõnas tegevjuht Claus Kaiser Evald Andersen ning lisas, et Eestil on ideaalne asukoht ja palju andekaid loojaid, mis muudab asukoha ettevõttele ideaalseks.

No Angel Records loodi, et tutvustada artiste kiiresti muutuvas meediaäris. Eesti muusika potentsiaal on Claus Kaiseri Evald Anderseni sõnul tohutult suur. No Angel Records on sõlminud lepingu 13 kohaliku indie ansambli ja artistiga: Lepatriinu, Avoid Dave, MiaMee, Eluiil, Odd Hugo, 97Thghts, 4AM, Steps to Synapse, Danóa, The Boondocks, Katrin Ruuse, DJ MBMC Sound (Marco Margna) ja Helen Adamson. Apollo Music on aastaid teinud koostööd heliloojate ja produtsentidega nagu Marco Margna ja Arian Levin. Eesmärgiks on näidata ansamblite ja nende muusikat maailmale.