Selline kummastav asjaolu sai juhtuda nii, et Jessica jäi rasedaks pärast seda, kui kandis juba Hiina paarikese surrogaatlast. Jessica lugu räägiti igal pool maailmas kui üht uskumatut juhtumit. Kolm kuud pärast laste sünnitamist ja keerulist kohtuteed sai Jessica taas oma poja enda kätele.

"Nägin esmakordselt oma poega ja see juhtus kohvipoe parkimisplatsil," sõnas Jessica pisarsilmi väljaandele The Post.

31-aastane Allen oli perekonnale Liu surrogaatemaks, paar tuli spetsiaalselt selleks USA-sse, et endale laps saada. Jessica ootas juba paari last, kui jäi ise oma abikaasast rasedaks. Säärane topeltviljastumine on ääretult haruldane, ent selle peale ükski arst ei tulnud ning nii arvati, et naine kannab oma üsas identseid kaksikuid, kes kuuluvad perekond Liule.

Jessica sõnul m agas ta oma abikaasa Wardelliga enne, kui tema surrogaatrasedus oli testiga kinnitust saanud. Jessica sai oma bioloogilisest lapsest teada siis, kui perekond Liu temaga kuu aega pärast laste sündi ise ühendust võttis. "Nad ei ole ju üldse sarnased," kirjutas laste ema, kes surrogaatluse teel lapsed sai. "Kas sa oled mõelnud, kuidas nad saavad nii erinevad olla," jätkas hiinlanna. Jessica abikaasa on mustanahaline ning Jessica ise valgest rassist - laste erinevus oli silmnähtav.

DNA testid tõestasid, et üks lastest on bioloogiliselt Liude oma, teine aga Jessica laps. Sellele järgnes keerukas protseduur, täitmaks erinevaid juriidilisi nõudeid, et laps endale tagasi saada.

Jessica Alleni sõnul teatas surrogaatluse korraldanud agentuur talle, et perekond Liu ootab temalt 18 000 - 22 000 dollarit valuraha. Talle öeldi veel ka, et perekond Liu tahab võõra poisikese hoopis adopteerimisele anda. Õnneks sai Jessica siiski lapse endale tagasi ilma, et pidanuks selle eest hingehinda maksma.

"Ma jäin ilma kahest kuust oma poja elus. Need esimesed elunädalad on ema-lapse sideme loomiseks nii olulised ja see rööviti meilt," sõnas Jessica.

Nüüd on Jessica kolme lapse ema ja võitleb selle eest, et saaks oma pesamuna sünnitunnistuse samuti enda valdusesse.