Spice Girls oli ülimenukas inglise tüdrukute pop- ja R&B ansambel, mis loodi 1994. aastal Londonis, Inglismaal. Enam kui 85 miljonit plaati müünud ansambel läks ametlikult laiali aastal 2000. Vürtsitüdrukute teed on käinud kokku ja lahku ka hilisematel aastatel, kuid viiekesi samal laval esinesid nad viimati 2012. aastal Londonis toimunud olümpiamängudel.

Bändi 20. sünnipäeva puhul pandi 2016. aastal kokku projekt nimega GEM, kuhu kuulusid Geri Horner, Mel B ja Emma Bunton. Toona novembris avaldati ka pala nimega "Song for Her", ent kuna Geri jäi lapseootele, tõmmati projektile kriips peale.

Nüüd kirjutab aga välismeedia, et Mel C on salaja teinud koostööd bändi endise bossi Simon Fulleriga, et vürtsitüdrukud taas kokku tuua. Ootuste kohaselt valmib järgmisel aastal bändi kohta erisaade ja ilmavalgust näeb ka nende kogumikalbum.

"Nad on viiekesti salaja plaani pidanud juba suvest saati ja lõpuks on nad nõus 2018. aastal taasühinema," sõnas allikas väljaandele The Sun. Kuulduste kohaselt on seni olnud kõige raskem Victoria Beckham'i ära rääkida, kuid viimaks olevat naine siiski oma nõusoleku andnud.