See, mis on täielikult aktsepteeritav Veevalaja jaoks, pole sugugi sobilik aga Vähi silmis. Tänu võimsatelt planeetidelt saadud vihjetele, võid enda suhte harmoonilisuse kindlustada! Toome teieni astroloogilised näpunäited selle kohta, kuidas erinevate sodiaagimärkidega suhtes käituda ei tohiks.

Jäär

Tugeva natuuriga Jäär suudab palju asju naljaga võtta, näiteks sõbralikku kiusamist ja narrimist, mis mõne õrnema päikesemärgi rivist välja lööksid. Kuid kui Jäär tunneb, et ta pole Sinu silmis enam kõige tähtsam, mis on tema jaoks äärmiselt alandav, siis võib ta lihtsalt parematele jahimaadele suunduda. Pea meeles, et võiduhimuline Jäär soovib alati olla „number üks“- olgu see siis jooksuvõistlusel või Sinu jäägitu tähelepanu võitmisel. Kui Sinu Jäärast naine peaks tundma, et Sa ei ihalda teda enam kui kõige vastupandamatut naist, siis kõnnib ta uhkel sammul minema ja tagasi ta juba ei vaata. Ja samuti ei tohiks mitte kunagi võrrelda enda Jäärast meest oma eks-kallimate või austajatega, ükskõik kui vihane Sa tema peale ka ei oleks, sest ta ei pruugi kunagi Su sõnadel enam minna lasta.

Sõnn

Üks asi, mida Sa Sõnni puhul teha ei tohiks, on valetamine. Ta on üks kõige ausamaid sodiaagimärke ning sama eeldab ka Sinult. Kui tegu peaks olema sünnipäeva üllatuspeo korraldamisega, siis on pisikesed hädavaled lubatud, kuid igapäevastes situatsioonides on ülimalt oluline olla temaga suheldes otsekohene. Üks tõeline Sõnn jõuab alati tõele järele, seega pole valetamisel nagunii mõtet. Siinkohal ära saa valesti aru- natuke salapära mõjub Sinu Sõnnist silmarõõmu jaoks intrigeerivalt ja erutavalt, nii et kõikidest detailidest Sa aru andma ei pea. Kuid „suurte asjade“ puhul tuleks Sul kindlasti ausaks jääda. Nii et, kui oled juhtumisi kellegi teisega nurjatult vallatlenud või oma kallima selja taga pere eelarve miinustesse ajanud, siis ole temaga nendest asjadest rääkides aus ja otsekohene. Vastasel juhul võivad Sind tõsised tagajärjed ees oodata.

Kaksikud

Päikesemärgi jaoks, kes Sinuga kõike jagab, on kõige suurim õudusunenägu see, kui Sa tema eest midagi varjad või oma sõnadel kahemõtteliselt kõlada lased. Mida ta tegelikult mõtleb? Mida ta selle all mõelda võis? Need on küsimused, mis paljusid Kaksikuid öösel unetutena on hoidnud. Seega, kui soovid suhet harmoonilisena hoida, siis ära eelda, et Sinu Kaksikutest silmarõõm Sinu mõtteid lugeda oskab. Ta soovib kõike otse Sinu enda käest kuulda. Samuti võib Sinu järjekindel soovimatus end muuta või olla rohkem paindlikum saata antud päikesemärgi oma kohvreid pakkima. Liigne omandihimu ja sellega kaasnev pidev kontroll võib samuti saatuslikuks osutuda.

Vähk

Emotsionaalse Vähi tunnete haavamine on andestamatu patt. Ja kahjuks pole selleks suuri jõupingutusi vaja, kuna tundlik Vähk võtab peaaegu et kõike enda südamesse. Ta võib olla üle küll väikestest asjadest, näiteks tõsiasjast, et Sa ei teinud tema uue riietuse või soengu kohta komplimenti, kuid ära mitte mingil juhul unusta tema sünnipäeva või ignoreeri teda terve õhtu lõbusa peo jooksul. Üle kõige hindab Sinu Vähist kullake armusuhet, mis toimib tänu vastastikusele mõistmisele, tähelepanule ja hoolimisele. Seda sama on ta valmis ka Sulle pakkuma. Mida iganes Sa ka ei teeks, ära lase asjadel kunagi nii kaugele minna, et Sinu kallim pöördumatult usaldamatuks muutuks. Kui Sa kord tema tundeid tõsiselt haavanud oled, siis võib ta endasse tõmbuda ja Sind kunagi enam mitte usaldada.

Lõvi

Lõvi ihkab enda kõrvale partnerit, kellega koos saaks ta teiste imetlevate pilkude keskel särada. Seega tee end alati kadestamisväärselt ilusaks, kui te koos välja suundute. Ära mitte kunagi valmista talle piinlikust avalikus kohas või sõprade keskel. Purjus peaga rumalate naljade rääkimine, kombetu käitumine või tema alandamine teiste ees- sellega Sa Lõvi silmis plusspunkte ei teeni. Mis puutub vastassooga flirtimisse, siis tuleb Sul selles äärmiselt ettevaatlik olla. Kui Sinu Lõvist kallim peaks tabama Sind nurjatult käitumiselt, siis vabandused stiilis „me ainult vestlesime omavahel“ Sind möirgava Lõvi küüniste vahelt ja dramaatiliste stseenide käest ei pääsa. Nii et, kui Sa solvunud või vihast kaslast enda kõrvale ei soovi, siis tuleb Sul end igati hästi üleval pidada. Lase oma armsamast Lõvil arvata, et tema käes on võim ja kontroll- isegi siis, kui see tegelikult nii ei ole. Vastasel juhul võib ta Sinust püsivalt eemale tõmbuda. Samuti ära kasuta tema puhul seksi karistuse või preemiana.

Neitsi

Üheks kindlaks „suhte rikkujaks“ nõudliku Neitsi puhul on halb hügieen. Selleks, et Neitsist armsam end Sinu kõrval mugavalt tunneks, on kaks korda päeva jooksul duši all käimine, regulaarne hamba-ja kätepesu (kätepesu eriti peale õuest tuppa tulekut!) kohustuslikud. Samuti võib segaduse alla mattunud korter või auto tema huvi Sinu vastu vähendada. Puhtus, mis hõlmab nii hügieeni, üldist korda kui ka Sinu mõtteid, on Neitsi jaoks äärmiselt oluline. Samuti on tema jaoks tähtis reaalne pingutus eesmärkide nimel- nii et, kui kipud diivanil lesides rääkima sellest, kui halb ja raske kõik on, siis hakka lobisemise asemel reaalselt olukorra muutmise nimel tegutsema. Sinu kallimast Neitsi oskab Sinu pingutusi väga hinnata, niisama „lösutajad“ ja „muidusööjad“ tema austust välja ei teeni.

Kaalud

Mitte keegi ei pea rohkem lugu tasakaalukusest ja headest suhetest kui Kaalude päikesemärgi all sündinud inimene. Seega võib ebaviisakus ja tundetus teda tõsiselt solvata. Harmoonia ja õiglus on tema silmis tõelise au sees! Väldi temaga suheldes haiglaseid nalju ning labast kõnepruuki. Roppuste ja rumalustega temalt plusspunkte juba naljalt välja ei teeni. Samuti võib liiga pealetükkiv, jõuline lähenemine ja enesekeskne suhtumine ta hirmunult eemale peletada. Selleks, et enda Kaaludest armsamale muljet avaldada, ole enda parim „mina“- aus, õiglane ja heasüdamlik. Väikesed tänukirjad, romantilised koosviibimised ja vajadusel siirad vabandused panevad suurepäraste sotsiaalsete oskustega Kaalud Sind jumaldama.

Skorpion

Skorpioni usalduse reetmine võib osutuda saatuslikuks. Usaldus on tema jaoks ülioluline ning kuna seda on tema minevikus mitmeid kordi kuritarvitatud, siis loob ta tihti peale ise alateadlikult neid situatsioone, mis reetmisega lõppevad. Näiteks võib ta Sind süüdistada petmises nii kaua, kuni Sa seda lõpuks teedki. Ta süüdistab Sind alateadlikult, kuna soovib saada kinnitust Sinu truudusele, kuid tahes-tahtmata võivad Skorpioni teravad etteheited mõjuda vastupidiselt. Kui soovid enda Skorpionist kallimaga harmoonilist õnne nautida, siis tuleb Sul olla truu ja otsekohene- kui Sinu tunded tema vastu on jahtunud, siis anna talle sellest kohe teada. Loomulikult ei võta Skorpion ära Sinult iseseisvust (ta hindab seda selleks liiga palju), kuid veendu, et oleksid temaga lihtsalt igati aus.

Ambur

Mitte kunagi ära püüa ühe tulihingelise Amburi tegemisi piirata. Omandihimu, armukadedus, pidev nuhkimine- kõik see peletab vabadust armastava Amburi Sinust eemale. Juhul, kui ta tunneb end lõksus olevat, võib tema mesimagus soojus kergesti muutuda kibedaks äädikaks. Sul tuleb enda silmarõõmust Amburit lihtsalt usaldada- isegi siis, kui ta õigel ajal koju ei tule või on reisil ilma Sinuta. Ambur jumaldab vabadust ning seiklusi. Ja kui ta ka Sind armastab, siis ei tähenda tema eemalviibimised kohe truuduse murdmist. Kui proovid teda piirates nurka suruda, siis lõppkokkuvõttes ei tule see suhtele mitte kuidagi kasuks. Ole enesekindel ja usalda teda, vastasel juhul suundub ta lihtsalt parematele jahimaadele.

Kaljukits

Pealtnäha tugev Kaljukits ei pruugi enda tundeid küll alati välja näidata, kuid see ei tähenda veel seda, et ta aeg-ajalt haavunud ei oleks- seda eriti juhul, kui tema väärikus on ohus. Seega ära valmista talle teiste ees piinlikust ja ära sunni teda tegema midagi, mis võiks tema mainet või staatust kahjustada. See hõlmab endas ka teie eraelu üle arutlemist tema kolleegidega või vastassoo esindajatega flirtimist otse tema silme all. Sinu Kaljukitsest kallim ei korralda sellistel juhtudel küll suuri dramaatilisi stseene, kuid pettumus, mida hiljem tema silmadest lugeda võib, ütleb rohkem kui tuhat sõna. Kahe jalaga maa peal olev Kaljukits vajab enne suurte otsuste langetamist alati aega. Seega võib ka tema pidev tagant sundimine ja kannatamatus osutuda „suhte rikkujaks“.

Veevalaja

Üks tõeline Veevalaja on alati mingil missioonil. See võib olla seotud intellektuaalsete, spirituaalsete huvide või väärtustega. Nii et, kui juhtud tema ees kommipabereid aknast välja lennutama, siis võib see tema jaoks võrduda teie suhte „tuulde loopimisega“. Samuti võib saatuslikuks osutuda enda lemmiklooma hülgamine. Keskkonnast ja loomadest väga lugupidav Veevalaja seisab põhimõttekindlalt enda väärtuste eest väljas ning kui ta näeb, et Sina neid temaga ei jaga, siis pole Sul tema südames ka kohta. Üldjuhul on Veevalajal väga palju sõpru ja tuttavaid, kelle seas on hulgaliselt ka vastassoost tegelasi. Pisaratest nõretavad armukadeduse stseenid ja pidev kontroll stiilis „kus, miks, kellega?“ peletavad ajapikku vabadust armastava Veevalaja Sinust üksnes eemale.

Kalad

Kalade päikesemärgi all sündinud inimesele meeldib anda ja jagada, kuid ära mitte mingil juhul kasuta tema heasüdamlikkust ja lahkust ära. Vastasel juhul võib ta sügavalt endasse tõmbuda või leida kellegi, kes tema headust vääriliselt hinnata oskab. Kui Sinu Kaladest kallim on otsustanud Sind glamuursesse restorani viia, siis täna teda mõni teine päev näiteks hubase õhtusöögiga kodus. Kui ta alati kodus süüa teeb, siis aita teda nõude pesemisel. Vastastikune mõistmine ja abistamine on Sinu veemärgist kullakese jaoks ülimalt tähtsad. Samuti on Kaladel väga tugevad spirituaalsed uskumused. Kui Sinu omad tema väärtustega absoluutselt ei ühti, siis selle asemel, et proovida Sind muuta, jätab ta vaikselt Sinuga lihtsalt hüvasti. Ja kuigi ta hindab ilu väga kõrgelt, võib ta Su siiski maha jätta, kui kaunid näojooned ja võrratu keha on ainsad, mida talle pakkuda suudad.