1. Sa vaatad neid filme, mida isa tahad

See tähendab, et sa ei pea kellegi teiste soovidega arvestama. Kui film tundub põnev, siis lähed ja vaatad just seda. Lisaks ei vastuta sa selle eest, kas film meeldib ka sõpradele. Samuti kaob oht, et pead vaatama sõpradega viisakusest mõnda filmi, mis sind üldse ei huvita, aga lähed ikkagi kaasa, sest ei taha pakkumisest ära öelda.

2. Sa oled sõltumatu

See tähendab, et sa ei pea näiteks muretsema, kas su sõber hilineb. Samuti ei pea sa vaevama oma pead riiete valimisega. Kaob ka oht, et kaaslane hakkab sinuga vaidlema, sest talle valitud film meeldi. Niisiis võib vabalt minna kinno ka dressides ja tead, et hiljaks jäädes saad ainult ennast süüdistada.

3. Lähed, millal tahad

Sa võid minna kinno, millal iganes soovid. Sa ei pea arvestama kellegi teisega. Tavaliselt tähendab kellegagi ühise aja leidmine seda, et pead tegema kompromisse ja ootama, millal teised vabad on. Kui lähed üksi, siis võid minna kasvõi laupäeva hommikul.

4. Sa saad minna just sellesse kinno, kuhu sina soovid

See tähendab, et sa ei pea arvestama kaaslase soovidega, sest talle mingil täiesti juhuslikul põhjusel mingi kino ei meeldi. Sa lähed sinna, kuhu soovid. Võib-olla elad väikses kohas ja sa ei taha mingit filmi kodukoha kinno vaatama minna, sest valitud filmi kvaliteet nõuab enamat. Niisiis võid vabalt minna mõnda teise kinno, kus oleks näiteks suurejoonelist möllu palju parem vaadata.

5. Sa valid selle istekoha, mida sa tahad

Sa ei pea küsima kaaslaselt, kas talle meeldib rohkem siin või seal. Sa lihtsalt valid endale istekoha, mida sa eelistad ja istud sinna. Uuringud näitavad, et inimestele meeldib üksi kinos käia. Niisiis ära muretse, et kui lähed üksi kinno, siis keegi vaatab sind imelikult. Kui sulle tundub ainult endale pileti ostmine imelik, siis võid osta selle ka internetist.

6. Sa ei pea ostma kalleid snäkke

Kui tavaliselt teed näiteks kinos kohtingul olles kaaslasele snäkid viisakusest välja, sest sina kutsusid, siis üksi kinos käies ei pea selle pärast muretsema. Võib-olla sa ei soovigi snäkke, sest sa suudad kaks tundi ilma ebatervislike snäkkideta ka üle elada.

7. Kohting ei lähe luhta

Kinokohtingud on võivad olla väga imelikud. Miks peaksid kaks inimest soovima istuda kaks tundi täielikus vaikuses ja olla ümbritsetud teistest inimestest? Kui lähed koos sõbraga niisama kinno, siis see on normaalne. Romantilisele kohtingule minnes on suur osa ka rääkimisel, mida kinos teha ei saa, aga samas on kinos kohtingute korraldamiseks samuti piisavalt põhjuseid, mistõttu sõltub see täiesti inimesest.

Allikas: theculturetrip.com