“Viie aasta jooksul on Ziggy Wildiga tormiliselt palju toimunud! Vaikselt valmistume ka uue albumi väljaandmiseks ning “Heat of the Night” on lugu, mis kergitab loori tulevalt materjalilt,” muljetab Laura Prits. Ta lisab, et kindlasti on Ziggy Wild oma loomingus helikeelt muutmas ning üllatusi on oodata mitmeid.

Jõuliselt kaasahaarav Ziggy Wild on rockbänd, mis on jäänud truuks vanakooli sound’ile. Bändi neljaliikmelist seltskonda iseloomustab mitmekülgsus, julgus ning metsik energia — täpselt nagu nende muusikatki. Kohati käre naisvokaal lisab erksust maskuliinse energia keskele.

Aastal 2013 pälvis ansambel Ziggy Wild Noortebändi tiitli ning 2015. aasta suvel toodi võit koju rahvusvaheliselt bändivõistluselt Poolast. Konkursi võitjana astus Ziggy Wild üles Carlos Santana soojendusesinejana Charlotta Valleys. Samal aastal andis bänd välja debüüt EP ning oli soojendusesinejaks USA-st pärit metalbändile Operation: Mindcrime. 2017. aasta kevadel avanes Ziggy Wild'il võimalus Nordea Kontserdimajas lava jagada legendaarse rockbändi Status Quo-ga.