Allolevast horoskoobist saad teada karmi tõe - kuidas tähemärgid rahasse tegelikult suhtuvad.

KAKSIKUD - Sa ei oska üldse rahaga ümber käia. Võid lapse kombel endale kokku osta hunniku eredaid nipsasjakesi ja siis kuni järgmise palgapäevani sente lugeda, needes oma raiskamisvõimet. Palk kätte saadud, kordub kõik jälle ja uuesti.

VÄHK - Naisena on sul teiste teada majanduslik olukord alati okei. Kui oled aga meessoost, on olukord hoopis teine. Kui tasku on tühi, oled süngem äikesepilvest ja katkestad kõik suhted ühiskonnaga.

LÕVI - Sinuga on mõistlikum rahateemat üldse mitte puudutada ja sind mitte kuskile kutsuda, sest siis valad sa partneri üle kaebuste tulvaga. Selle kohta, kui nullis sa praegu oled ja kui pikk on su võlgade nimekiri.

NEITSI - Sa oled alati siiralt veendunud, et raha ei lõpegi iial otsa, sest alati leidub mõni võlur, kes suudab su finantsolukorda parandada. Tavaliselt see sul ka õnnestub. Sinu auks peab mainima, et tasud alati ausalt kõik oma võlad ära.

KAALUD - Sa eelistad, et su väljaminekuid kontrolliks keegi teine, sest sa ei mäleta ega taipa alati, millele su raha üldse kulub. Raha on su kõrgelennulise loomuse jaoks üldse ebaväärikas mõiste.

SKORPION - Armastad sentigi kulutamata teistele puru silma ajada. Autot sulle laenatakse, restorani kutsutakse, kinno lastakse lausa ilma piletita. Pöörates kaasvestleja poole oma rõivastel ilutseva Versace firmasildi, kaebad sa oma raske elu üle.

AMBUR Oled tõeline raiskaja. Kui oled seda juba kord alustanud ja kõrvuni võlgades, ei suuda sa enam peatuda. Sa lihtsalt saad naudingu raha kulutades. Polegi tähtis, mille või kelle peale ja millisel hulgal.

KALJUKITS - Sinu jaoks peavad olema kõik ostud sooritatud eelneva graafiku alusel. Kui sulle parajasti midagi vaja pole, võib sul kas või miljon rahulikult sahtlinurgas vedeleda.

VEEVALAJA - Sa loed alati raha, seejuures peale enda raha ka võõraste oma. Kui sulle ei tagastata võlgu võetud viiekat, ei unusta sa seda elu lõpuni.

KALAD - Sa oskad hästi teenida, naudinguna kulutada ja leida uusi sissetulekuid kergelt, neist isegi mitte mõeldes. Sinu arvel on alati niipalju, kui sul vaja on. Sa ei piira oma väljaminekuid ja püüad ikka omaenda teenitud rahaga ära elada.

JÄÄR - Oskad planeerida oma rahaliikumist. Sinu märkmikut sirvides võib leida ülestähendusi eelnevalt planeeritud ostude kohta.

SÕNN - Sa tead alati, kust saab osta midagi suurepärast lausa võileivahinna eest. Sa ei raiska raha tarbetute asjade peale. Sa ei roni iialgi võlgadesse ega kurda teiste ees oma rahalisi raskusi.