On puhkenud tõeline lahing, sest üks Tallinna esinduslikumaid ilusalonge, kus armastavad käia Evelin Ilves, Laura Kõrgemäe ning paljud teised Eesti kuulsused, petab väidetavalt oma kliente! Lisaks väidavad konkurendid, et see tuntud ilusalong seab ohtu ühe salenemisprotseduuriga koguni klientide elud.

Baltika kvartalis asub Kehastuudio salong, mis pakub teiste teenuste seas ka LPG ravihooldust. LPG massaaž ja meetodid on oma nime saanud meetodi leiutaja, prantsuse inseneri Luis Paul Guitay eesnimetähtedest. Algselt oli LPG tselluliidimassaaž mõeldud kasutamiseks taastusraviks, hiljem levis meetod ilusalongidesse ning tänasel päeval on see naiste seas muutunud äärmiselt populaarseks. LPG tselluliidimassaaži teostatakse LPG aparaadiga läbi spetsiaalse kostüümi. Salongi omanikuks on ajaloolase Jüri Kuuskemaa minia Kristlin Kuuskemaa, kes avas kolm nädalat tagasi koos Merle Bernadti, Vivika Oolo ja Epp Petronega Lastekodu tänaval ka ettevõtte nimega Kehakliinik.

“Kuuuurijaga” võttis ühendust viis Kuuskemaa endist töötajat, kes soovisid naisi Krislini eest hoiatada. Nimelt olevat Kuuskemaal mitmeid räpaseid saladusi ja tema klientide elud on lausa ohtu seatud. Kõik Katrin Lustiga vestelnud naised ütlesid kui ühest suust, et enne Krislini ilusalongi tööle minemist oli nende kogemus ilumaailmaga praktiliselt null. Naiste sõnul olevat Krislin Kuuskemaa kliendid saanud katkiste masinatega valemassaaži tagajärjel lausa lümfivähi, kuid ükski arst ei soovinud tõsist süüdistust kaamera ees kommenteerida.

“Mine tee, klient ei saa aru. Nühi nii kõvasti kui saad,” kirjeldas üks endine töötaja, kuidas teda katkise masinaga massaaži saadeti tegema. Üks LPG seanss maksab 35 eurot ja tavaliselt ostetakse neid kümne kaupa ehk 350 euro eest. “Krislin on väga valelik inimene. Ühel kliendil venitas ta seljanaha välja. See naine ei teinudki suurt probleemi sellest, endal seljanahk välja veninud,” meenutas üks Kuuskemaa endistest töötajatest. “Kõik, mis seal toimub, on vale”.

Katrin Lusti sõnul on kõik “Kuuuurijaga” vestelnud naisterahvad hetkel tegusad ilumaailmas ja lisaks on tegemist ka Krislin Kuuskemaa väga heade sõbrannadega. Et Kuuskemaa n-ö tegelik pale avalikuks teha, organiseerisid naised Riiast kohale ka LPG Baltikumi esinduse juhi Genndy Dunini. Mees ütles “Kuuuurijale”, et Kuuskemaa ostis nende Riia esindusest kalli masina aastal 2008 ja läbis ka vastava koolituse, ent teisi inimesi pole ta pädev koolitama: “Ta ei ole sertifitseeritud LPG treener nagu ta ise väidab.” Dunin ütleb, et nad ei võitle Krisliniga, vaid on üritanud talle 2-3 aastat seletada, et see mida ta teeb on vale. “Ta pole saanud e-kirju mitte ainult meilt, vaid ka LPG peakontorist Prantsusmaalt,” lisas ta.

Krislin Kuuskemaa ise on aga veendunud, et tema head sõbrannad üritavad lihtsalt oma konkurendist lahti saada: “Selle taga on lihtsalt minu hea sõbranna Sandra Napsep. Ta avas tänavu suvel Kehastuudio lähedal oma salongi, mis pakub samu teenuseid, mis mina.” Sandra Napsep töötas varem Kehastuudios juuksurina ning alles hiljuti olevat ta oma sõbrannale kurtnud rahaprobleeme. Kuuskemaa ei suuda uskuda, kuidas tema sõbrannal olid pool aastat tagasi näpud põhjas ja nüüd on tal uus salong koos kahe uhiuue LPG masinaga. “Sandra on andnud konkreetselt vihjeid, et tema on tankist, ” seletab Krislin, et uue salongi Ztudio avamiseks sai Napsep raha ilmselt nende ühiselt sõbrannalt.

Laimu ümber lükkamiseks näitas Krislin “Kuuurijale” oma salongi masinaid ja lubas, et kõik on töökorras. Lisaks selgitas ta, et mingit koolitust ta kellelegi teinud pole. Kuuskemaa vannub käsi südamel, et tegemist on vaid konkurentide poolt tekitatud valedega: “Me koolitame teises kohas. Me koolitame Soomes.” Naise väiteid toetab tema äripartner Vivika Oolo, kes on ise ka suur LPG massaaži fänn. Oolo usub samuti, et uue salongi avanud sõbrad tahavad Kuuskemaad kui konkurenti hävitada.

Krislin käis koos “Kuuuurijaga” oma salongi endise töötajalt ja Ztudio ilusalongi omanikult Sandra Napsepalt aru pärimas, miks tema kohta nii inetud kuulujutud ringlevad. Selgus karm tõsiasi, et 20 000 eurot uue salongi avamiseks andis Sandrale kahe naise ühine hea sõbranna ja täpselt 20 000 eurot andis see sama isik ka Krislin Kuuskemaale tema enda salongi tarvis. Kuna tegemist pole avaliku elu tegelasega, ei hakanud Katrin Lust skandaali tekitanud naise nime paljastama. Küll on aga mainimist väärt see, et see sama naine, kes toetas üksteise lähedal asuvaid tülli pööranud ilusalonge, andis samadesse salongidesse müüki kivikesed, mis pidid puhastama õhku, tooma rohkem armastust ja kõike muud head. See sama naine, kes andis Kuuskemaaga konkureerivale ilusalongile raha, käib ise samal ajal vaakummassaaži saamas ikka edasi Kuuskemaa juures — hoolimata lahti läinud jutust, et masinad on vanad ja põhjustavad igasuguseid hirmuäratavaid tervisehädasid.

"Kuuuurija" avaldas Sandra Napsepa vastulause täismahus oma Facebooki lehel:

Vaata saadet uuesti!