"Üldiselt kui ma esinen, teen ise, aga telekanalite jaoks on lihtsam, kui keegi teine teeb. Mõnikord läheb pool tundi, teinekord üle kahe tunni," rääkis Ren Köster oma muundumisest drag queeniks.

Aga kuidas muutub Rene iseloom, missugune on karakter Chloé? "Ta on selline veidi totakas, natuke armas ja samas mitte nii armas, ulakas tüdruk," kirjeldas Köster oma tegelaskuju.

Samuti kinnitas Rene, et drag queenina tegutsemisel puudub seksuaalne alatoon. "Ma olen mees ja tunnen ennast selles soos väga hästi. Drag queeniks kehastumisel pole seksuaalsusega mingit pistmist, see on performance, roll, show!"

"Üleüldse drag queenidega on see, et nad võivad teha mida iganes ja inimesed arvavad, et see on naljakas. sa võid olla üle võlli ja see on alati naljakas," rääkis nüüd juba pisut Chloé ja Rene isiksuste vahel pendeldav Köster.

Kui palju drag queene aga Eestis üldse leidub? "Neid on rohkem tekkinud viimasel ajal. Natukene rohkem on nähtud Regina Ursulat, kes on siis Joosep Jürgenson, keda vahepeal tituleeriti ainsaks drag queeniks Eestis. Palju tehakse teatris drag'i, aga see pole päris see. See, kust drag kultuur tuleb, ongi klubikultuur, ta on vaba, natuke põrandaalune ja punkelement on seal sees," sõnas Köster.

Vaata, kuidasd annab portaalile Stiil.ee intervjuud Rene ja kuidas Chloé, mismoodi nende vastused erinevad ja kuidas sarnanevad, siit!