Nõnda otsustas üks naine oma mehe proovile panna, testides mehe usaldust ja armastust.

Naine tegi plaani, et lavastab enda kodust lahkumise, jättes mehele vaid kirja. Ta kirjutas, et on väsinud sellest suhtest ning ei soovi enam ühist teed koos mehega jätkata. Peale kirja kirjutamist, pani ta selle öökapile ja puges ise voodi alla peitu, meest koju ootama.

Kui ta abikaasa koju jõudis ja kirja nägi, luges ta selle hoolikalt läbi ja haaras seejärel pastaka. Ta kirjutas midagi kirja peale ja pani selle tagasi öökapile. Seejärel suundus mees riideid vahetama ning ümises samal ajal oma lemmikmeloodiaid. Kõik tundus justkui imehästi olevat.

Mees võttis oma telefoni ja valis kellegi numbri ning ütles: "Hei kallis, ma just vahetan riideid, et Sinuga ühineda. Tea, et nüüd olen vaba ja ei pea enam selle lolliga koos olema. Oli vale otsus temaga abielluda, soovin, et oleksin teadnud Sind varem. Näeme peatselt kallis."

Seejärel jalutas mees rõõmsalt toast välja. Peitu pugenud naine oli üdini pisarates ja ärritunud. See hetk oli justkui õudusunenägu.

Ta tõusis püsti, kui ukse sulgumist kuulis ning läks nuttes lugema, mida mees kirjale kirjutanud oli. Seal seisis: "Ma nägin Su jalgu totu, lähen poodi leiba ostma."