Sel aastal soovib "Jõulutunnel" toetada heade annetajate abil sügavalt enneaegsetele vastsündinutele mõeldud perekeskse intensiivravi üksuse loomist. Eriline on loodavate palatite puhul see, et neis on olemas kõik tingimused selleks, et ema ja isa saaksid oma lapsega kogu beebi kasvamise-kosumise aja koos olla. Praegu selliseid perepalateid intensiivraviosakonnas ei ole. Sügavaid enneaegseid lapsi on aga Tallinna Lastehaiglas aastas ligikaudu 400-500 ning nende arv järjest kasvab.

ETV heategevusprogramm "Jõulutunnel" pühendus eelmisel aastal liikumispuudega inimestele. Eesmärgiks oli koguda raha tipptasemel ja spetsiaalselt liikumispuudega inimestele mõeldud treeningsaali sisseseade ostmiseks. Ühtekokku kogus "Jõulutunnel" 217 941 eurot, mille eest osteti jõumasinad, mis võimaldavad haiguste või trauma tagajärjel tekkinud liikumistakistusega inimestel neile sobivaid jõukohaseid harjutusi teha, et liikumisvõimet säilitada, taastada või parandada.

Varem on ETV heategevusprogramm kogunud raha vähiliidule naha- ja eesnäärmevähi varajaseks diagnoosimiseks vajalike mobiilsete kabinettide soetamiseks, toetatud on Toidupanka, Eesti Pimedate Ühingut, Maarja Päikesekodu, Hiiumaa haiglat ja Haapsalu Rehabilitatsioonikeskust.

"Jõulutunnel" on eetris, nagu ikka, jõulukuu esimesel pühal. Saadet juhivad Margit Kilumets ja Urmas Vaino.