Ain Lutsepp ehk Tõnisson on tänasel päeval Eesti Draamateatri näitleja ja XIII Riigikogu liige. Alates 2008. aastast on ta ka Eesti Teatriliidu esimees.

Ain Lutsepp ehk Tõnisson

Margus Lepa ehk Jorh Adniel Kiir on samuti pürginud poliitikasse. Alates 15. septembrist 2003 on ta Eestimaalaste Radikaalne Erakonna ehk ERE esimees.

Margus Lepa ehk Jorh Adniel Kiir

Tõnu Alveus ehk Lesta on töötanud taksojuhina, ETV operaatorina, autojuhina ning kiirabiauto juhi ja parameedikuna.

Tõnu Alveus ehk Lesta

Arno Liiver ehk Arno Tali praeguse tegemiste kohta pole palju teada. 2012. aasta kevadel oli Liiver töötu ja temast vändati mitmeid saateid, kuid kuna avalikkuse suur tähelepanu abiks ei olnud, vaid pigem kodustes suhetes kahjuks tuli, ütles ta hiljem, et ei soovi ta enam ka oma elu jagada.

Arno Liiver ehk Arno Tali

Riina Hein ehk Raja Teele on 46 filmi režissöör ja produtsent, millest tuntuim 2005. aastal valminud dokumentaalfilm "Minu Eestimaa". Tal on loominguline stuudio Creare Stuudio OÜ, ent pärast filmikarjääri otsustas ta teha oma elus tõelise kannapöörde, praktiseerides esimese astme Hiina vaimsete praktikate õpetajana.

Riina Hein ehk Teele Raja

Rein Aedma ehk Jaan Imelik töötas omal ajal Pärnus õpetajana. 90ndate alguses asus ta koos perega elama aga Austraaliasse ning resideerinud seal nüüdseks juba üle kahekümne aasta. Queenslandi osariigis elades on ta töötanud kiviraiduri ja turvatöötajana.

Rein Aedma ehk Jaan Imelik