Selle aasta märtsikuus avatud muusikaplatvorm Fanvestory võimaldab kõigil muusikaarmastajatel soetada osaluse muusikateoste autoritasudes, toetades seeläbi artistide loomingulist tegevust ning jagades koos nendega pikaajalist tulu. Seni on Fanvestory edukalt platvormile toonud viis menukat Eesti artisti, teiste hulgas Tommy Cashi ning Ott Leplandi.

Täna avab Fanvestory rahvusvahelised turud muusikatehnoloogia suursündmusel Slush Music ja seda Liis Lemsalu loominguga! Nii avaneb fännidel kõikjal maailmas võimalus osa võtta muusikatööstuse revolutsioonist ja panustada Liisi muusikasse.

Lauljataril endal on uude ettevõtmisse usku: „Minu silmis on see väga lahe uus võimalus oma fännidega suhestumiseks. Usun, et selline koostöö ühendab. Põnev on katsetada muusikamaailmas teistsugust lähenemist, mis on tegelikult rohkem kooskõlas tööstuse tänapäevaste arengusuundadega. Kas pole tore, et iga kord kui Fanvestorys osalenu lugu näiteks raadios kuuleb, siis teab, et see on otsene tulu ka talle endale?! Nii hakatakse muusikat loodetavasti ka rohkem jagama.“

Paketti kuuluvad vastilmunud albumi nelja valitud loo autori- fonogrammi ja sünkronisatsioonitasud. Lugudeks on Liisi värske singel „Püüab meid“, sügisest juba tuntuks saanud „Ei peatu“ ning seni avaldamata lood „Uneliiv“ ja „Vilelugu“.

Kõigest detailsemalt saad lugeda SIIT!