Kristjan Kattai ületas tänavu 9. juunil Järvamaal Aravete alevikus mootorrattaga Suzuki 6SX-R 1000 teelõigul, kus lubatud maksimaalne kiirus oli 50 km/h, lubatud sõidukiirust mitte vähem kui 69 km/h, kirjutab Õhtuleht. Kattai eiras talle antud peatumismärguannet, samuti puudus tal juhtimisõigus.

Sel nädalal mõistis Pärnu maakohus Kattaile üheksapäevase aresti, kuid kohtuotsus veel jõustunud ei ole ja sellele saab esitada apellatsiooniteate.

Kattai sai laiemale avalikkusele tuntuks 2009. aasta 7. septembril, kui ta sõitis oma BMW X5ga Tallinnas Sõpruse puiesteel maha trolliliini posti ja pärast seda kakles sündmuskohale tulnud politseinikega. Selle teo eest mõisteti talle 1100 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Kattai on õiguskaitseorganitele juba tuntud nägu. Mees on paandunud liiklushuligaan, teda on süüdi mõistetud kokaiinijoobes sõidukijuhtimises ja hulganisti muudes liiklusrikkumistes. Erinevad vägiteod on Bemmi-Kristjanile kokku kogunud 1 aasta ja 9 kuu pikkuse tingimisi vangistuse, mida mees aasta alguses kandma hakkas.

Hiljuti oli Kattai Pärnu maakohtu ees süüdistatuna avalikus kohas käitumise üldnõuete rikkumises, kui ta mullu 15. oktoobri öösel lõi Järvamaal toitlustusasutuse juures 24aastast meest rusikaga.