Tegu kodumaise poprokk-ansambli Pärl esimese albumiga, millelt leiab 13 eestikeelset kaasahaaravat lugu. Albumi on produtseerinud The Suni kitarrist Tarvo Valm, kelle arvukatest muusikalistest projektidest on just Pärl oma seniavaldatud singlitega enim tähelepanu saanud. 2014. aastast, mil Pärl loodi, pärinevad albumil kõlavad lood “Kolm võlusõna” ja “Siin ja praegu”, hiljutisest on aga ehk paljudel veel meeles pikalt “Eesti TOP7” saate tabelis ka figureerinud ning Eesti 100 sünnipäevale pühendatud lugu “Eestimaast”.

Pärli puhul on tegu lihtsa, kaasahaarava ja meeldejääva pop-rokiga, kus veidi ka kantrit ja bluesilikku uima. Ansambli lauljaks on Merlin Purge. Pärlile lisavad muusikalist helki The Suni ridades mänginud Tarvo Valm ja Jaanus Salm ning Joel Berg basskitarril.

Tarvo Valm on ise bändiga samanimelise albumi üle uhke ja väga rahul: “Kogu albumi kohta võib öelda: kaua valminud kaunikene. Pärli näol on tegu küll kergema rokkbändiga, ent värskelt ilmunud CD’l on kuulda ka palju kärinat ning trummipauku. Rokilikule särtsule lisaks leiab plaadilt erineva meeleoluga lugusid, mille läbivaimaks teemaks on armastus ja igatsus.”

Plaadil kõlavaid lugusid on võimalik akustiliselt live-ettekandes kuulata Kärbes Kitchen & Baris juba 12. detsembril! Liitu üritusega Facebookis!