7. Liina-Ariadne Pedanik

Noor kaunis lauljatar ja YouTuber Liina-Ariadne Pedanik oli üks selle aasta "Eesti laulu" konkursi soosikuid lauluga "Feel me now". Ariadne on väga aktiivne sotsiaalmeedias ning koos kallima Martti Hallikuga tehakse praegu jõulutuuri.

Ariadne

6. Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe

Selle aasta suurimad tõsielusaadete staarid on Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe. Vaevalt, et keegi enne skandaalset "Prooviabeilu" saadet nendest midagi teadis. Pärast saadet on mõlemad nautinud suurt populaarsust, noori tuntakse tänaval ära ja kutsutakse isegi ööklubidesse plaate mängima. Helen jätkas oma tõsielukarjääri ka saates "Eesti selgeltnägijate tuleproov", kuid ta langes sealt üsna kiirelt välja.

Helen ja Kalvi-Kalle

5. Oliver Kõvask

Kevadel eetris olnud telesaatest "Väikesed hiiglased" sai tuntuks 4-aastane Oliver Kõvask, keda rahvasuus hakati kohe väiksesks Oliveriks kutsuma. Väikse poisi vahva iseloom, lauluoskus ja naljakad väljaütlemised said kohe rahva seas meeletult populaarseks. Tema esinemisi on YouTube videokeskonnas vaadatud sadu tuhandeid kordi. Valgamaalt Helme vallast pärit Oliver on kuueliikmelise perekonna pesamuna.

Ooperisümbioos

4. Orissaare seeneline

Orisaare seeneline on müütiline tegelaskuju, kelle eksistents jõudis rahva teadvusesse tänu Hannes Võrnole. Nimelt nägi Hannes Võrno Saaremaa praami peal president Kersti Kaljulaidi, kuid mees ei olnud rahul presidendi riietusega. Oma tähelepanekut jagas Võrno sotsiaalmeedias, kus võrdles Kaljulaidi Orissaare seenelisega. Pärast seda järgnes nädala vältel üksteisele nö. "ärapanemist" mõlemalt osapoolelt.

Orissaare seenelised

Esimesed kolm kohta ja rohkelt foto- ja videomaterjali näed videost!