Singer olevat filmi peaosalise Rami Malekiga tülli läinud, sest režissöör olevat käitunud ebaprofessionaalselt ning jätnud mitmeid kordi võtetele tulemata, mistõttu pidi operaator Thomas Newton Sigel istuma lavastajatooli, et plaanipärased stseenid saaksid filmitud.

"Bohemian Rhapsody" tootja Fox peatas juba enne Singeri vallandamist korra võtted, et režissöör saaks tegeleda ootamatult tekkinud isiklike probleemidega. Olukord muutus The Hollywood Reporteri andmetel eriti teravaks, kui Singer soovis veel aega võtteplatsilt eemal olla, sest ühe tema vanema tervis oli ootamatult halvenenud ning mees tahtis talle toeks olla. Fox keeldus ning eemaldas Singeri projektilt.

Režissööri produktsioonifirma Bad Hat Harry, mis tootis Foxiga koostöös "X-Mehed", "X-Mehed 2", "X-Mehed: Esimene klass", "X-Mehed: Tulevase möödaniku päevad", "X-Mehed: Apokalüpsis" ja kaks telesarja ("House" ja "The Gifted"), tühjendas ka oma kontoripinnad 20th Century Fox stuudios ning tundub, et Singeri ja Foxi pikaajaline koostöö on nüüd läbi, kuigi järgmisel aastal linastub veel nende ühine "X-Men: Dark Phoenix", mida ei lavasta küll Singer, vaid seeria juures pikka aega stsenaristina töötanud Simon Kinberg.

Singer väidab ise, et jutud tülidest tema ja Rami Maleki vahel on ülepakutud, sest nad lahendasid kõik probleemid omavahel ära.

Fox pole uue režissööri nime avalikustanud, kuid tema leidmine võtab aega ning see võib tähendada, et filmi plaanipärane linastusaeg lükkub edasi.