"Kui ma oleksin üksi, siis ma arvan, et sellist hulljulgust minus ei oleks," lausub Karl-Erik, kelle meeskond on tavapärasest natukene suurem ning asjatundjaid ja nõuandjaid rohkem. "Otsustasime kõik koos, et võtame selle esimese eestikeelse artistina Eestis ja üleüldse maailmas ette."

Maailma suurim kontsertfirma Live Nation korraldas möödunud aastal ka ansambli Ewert and The Two Dragonsi Saku Suurhalli kontserdi, mis osutus väga menukaks. Karl-Erik ei soovi midagi küll ära sõnuda, kuid tema hinnangul on asi hetkel lootustandev, et ka tema kontserti saadab edu: "Eks näis nüüd, mis detsembrikuu meile toob, aga minu jaoks on huvi selle kontserdi vastu olnud üle ootuste suur, mis on erakordselt tore."

Hiljuti lahvatas sotsiaalmeedias pahameeletulv, kui üht muusiku kontsert külastanud pisikesed fännid jäid soovitud autogrammidest ilma. Karl-Eriku sõnul on nad koos korraldajatega selle peale juba mõelnud, et saabuval kontserdil samasugust olukorda ei tekiks ning Saku Suurhallis on neil eraldi n-ö meet and greet ala: "Loomulikult me selle peale mõtlesime ja sinna on tulemas päris palju inimesi, kes ka meiega saavad nii pilti teha kui ka autogrammi küsida. Kusjuures esimest korda on saadaval ka minu ja selle kontserdi sümboolikaga särgid," ütleb ta.

Karl-Eriku sõnul pole nad bändiga viimaste kuude jooksul teinud ühtegi suuremat ülesastumist just sel põhjusel, et valmistuda, teha proovi ja keskenduda Saku Suurhalli kontserdile. "Ma olen täiesti kindel, et sellest tuleb selle aastalõpu kõige suurem ja kõige kihvtim kontsert. Kõlab enesekindlalt, aga ma tõesti usun sellese, et nii see läheb," on laulja elevil.

Vaata lähemalt Publiku videost!

Karl-Erikuga jagavad sel tähtsal sündmusel lava ka Ivo Linna, Stig Rästa, Liis Lemsalu ja Daniel Levi Bänd. Piletid 29. detsembril toimuvale Karl-Erik Taukari kontserdile Saku Suurhallis on müügil Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti. Müügil on ka fännitsooni pääsmed ning preemium-istekoha piletid. Liitu sündmusega Facebookis!