Juba eelnevalt on 2018 aasta festivalile välja kuulutatud tõelised oma ajastu megastaarid: KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven ja 2 Brothers on the 4th Floor.

No Mercy piltilusad noormehed kes 90ndatel ajasid sassi vasti iga neiu pea on nüüd lõpuks tulemas Tallinna. Bänd saavutas väga suure tuntuse 1995. aastal oma esiksingliga "Missing". Nende järgmised hitid "When I die", "Please Dont Go" ja eriti "Where Do You Go" on 1990ndate aastate popmuusika kuldhitid.

Saksa 90ndate superstaar Nana sai tuntuks oma maailmahitiga "Lonely" mis jõudis edetabelitetippu nii siin kui sealpool suurt lompi. Samuti on artistil mitmeid teisi räpisugemetega poplugusid nagu "Dreams" "Let It Rain" jt.

Latiinolikku peomuusikat toob lauluväljakule suurhiti "Bailando", "Parapapapapa" piltilus staarlaulja Loona.

"Sweet Dreams" ja "Be My Lover" on tuntud maailmahitid 1990ndate suurnimelt La Bouche. Tegemist on kindlasti ühe festivali kõige legendaarsema artistiga, kes on endiselt eriti heas vormis ja väga oodatud külaline retrofestivalide ülemaailma.

Kui jõulukink veel valimatta, siis just We Love the 90-s festivali sooduspiletid on müügil kuni 31.detsembrini ja sobivad ideaalselt igaühe kingikotti.