Laval

Etendus “Elu internetitus”. Tempokas etendus täis muusikat ja liikumist tuletab humoorikas võtmes meelde 90ndate noorust. Pealaval kell 15.00.
Kontsert – Daniel Levi bänd. Tule ja saa osa mõnusast muusikaelamusest! Pealaval kell 16.00.
"Tagurpidi Tööintervjuu". Eesti Töötukassa pöörab traditsioonilise tööintervjuu ümber ja karjääriteemalisi küsimusi küsivad tööandjatelt hoopiski noored ise. Tule kuulama ja küsi ka ise tööandjatelt küsimusi! A-laval kell 11.30.
Tantsuprogramm erinevatest tantsustiilidest. ETA Tantsukooli õppetegevus on üles ehitatud õpilaste füüsise kasutamise oskustele, loovusele ja üldkultuuriliste teadmiste arendamisele. Vaata, kuidas väljendub see laval erinevate tantsustiilide kaudu! B-laval kell 14.30.

Töötubades
Mobiilsed töötoad: "Mängus on kiirust" ja "Metallis on sädet". Mobiilsete töötubade käigus saad tutvuda puidu- ja metallitööstuse sektori ametitega. Töötoa nr 1 alal kell 12.00 ja kell 14.00.
"Välismaale vabatahtlikuks – vastused kõigile küsimustele!" SA Archimedese Noorteagentuur kutsub töötuppa kõiki noori, kes on mõelnud vabatahtlikust teenistusest välismaal. Töötoas saab planeerida esimesi samme, tutvuda abistavate partneritega ning kuulata endiste vabatahtlike kogemusi. Töötoa nr 3 alal kell 14.00.

Mujal
Sky Plus MusicMix. Tule proovi uut innovatiivset muusikamasinat ja kehastu DJ-ks! Kõigi miksijate vahel läheb loosi erinevaid raadio Sky Plus auhindu!
Tehnikapark. Sisekaitseakadeemia koos Maksu- ja Tolliameti ning Politsei- ja Piirivalveametiga esitlevad oma tehnikat. Lisaks toovad Kõrgem Sõjakool ja Kaitseressursside Amet tehnikaparki oma soomusauto “Pasi”. Tule tehnikapargiga tutvuma!
"Võta kogemuste pagas noorsootööst". Eriprojekt on mõeldud huvikoolide, huviringide, malevate või laagrite ning noorteühingute tutvustamiseks läbi praktiliste tegevuste. Loe lähemalt siit.

Tule Teeviidale ja saa osa aasta põnevamast karjäärisündmusest! Rohkem infot leiad www.teeviit.ee või Facebooki lehelt.

Noorte infomessi „Teeviit 2017” noorteinfo tegevust rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF-ist kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine” kirjeldatud tegevuste raames.

Jaga
Kommentaarid