“Ma kavatsesin mängida filmis “X-Mehed 2”, kui mänedžer helistas ja küsis, kas ma oleksin nõus kehastama James Bondi,” meenutab Jackman. “Tundsin sel ajal, et filmi käsikiri oli liiga uskumatu ja hullumeelne ning arvasin, et seda oleks pidanud muutma reaalsemaks,” lisas näitleja Variety intervjuus.

Jackmani soovitusi ei võetud kuulda ja talle öeldi, et temal kui näitlejal pole mitte mingit sõnaõigust selles, mida James Bond teeb ja kuidas lugu kulgeb.

Olenemata sellest, et Jackmani arust oli stsenaariumi järgi lugu publikule raskesti mõistetav, ütles näitleja murelikult, et Bondi kehastamise ja “X-Mehed 2” kõrvalt poleks tal jäänud mitte millekski muuks aega.

Viimaks anti Bondi roll tuntud Briti näitlejale Daniel Craigile, kes kehastaski legendaarset spiooni 2006. aastal ilmunud ja seeriale uue hingamise andnud filmis “007: Casino Royale”. Craig mängis Bondi ka 2008. aastal kehvalt vastu võetud järjes “007: Veidi lohutust”, 2012. aastal seeria 23. osas “007: Skyfall” ja 2015. aastal linastunud seni viimases filmis “007: Spectre”.

Sel aastal viimast korda Wolverine'i rollis ("Logan") üles astunud Jackmanil ei ole kahju, et loobus legendaarse spiooni kehastamisest. “Ma olen alati proovinud asju teha teisiti,” ütles näitleja. “Oli aeg “X-Mehed: Viimane vastuhakk” ja “X-Meeste algus: Wolverine” vahel, kui tundsin, et see roll muutub üha väiksemaks. Inimesed tahtsid, et mängiksin ainult seda kangelasesrolli. Tundsin end seetõttu veidi klaustrofoobiliselt,” räägib Jackman.

Näitleja soovis olla enamat, kui tüüpiline kangelane ja otsis endale ka teisi rolle. Näiteks nimetati ta Oscari kandidaadiks 2013. aastal Jean Valjean’i rolli eest suurepärases muusikalis “Hüljatud”.

Jackman viimane film "Maailma suurima showmees" (“The Greatest Showman”) on muusikal P.T Barnumist ja tema teekonnast esimese tsirkuse-show käivitamisel. 29. detsembril linastuv film kandideerib ka kolmele Kuldgbloobusele: parim muusikal, parim meespeaosa ja parim laul.

Allikas: ew.com