* Kommentaarid on loetavuse huvides keeleliselt toimetatud

- “Kogu saate formaat tuleks ära muuta või midagi täiesti teisiti teha. Uute saatejuhtidega ei muutunud eriti midagi. Saade on endiselt uimane ja ei kutsu üldse vaatama. Hommikuti sooviks näha midagi särtsakamat.”

- "Kahjuks tõesti "Terevisioon" muutunud nii igavaks, et varem ikka hommikukohvi kõrvale vaadatud saadet ei tahagi enam vaadata. Igavad teemad, võõrad pidevalt vahetuvad kokutavad saatejuhud ja täiesti kohutav muusika. Pidevalt on saade halvemaks läinud ja sellest sügisest talumatu. Palun midagi ette võtta!"

- "Mina vaatan vahel hommikuti Terevisiooni ja pean ütlema, et mul pole ühegi saatejuhi vastu midagi, kuid on tekkinud omad lemmikud.

Mulle just meeldib, et on erinevad ja uued noored tundmatud saatejuhid. Kenad inimesed, teistsuguse lähenemisega. Jah, võimalik, et veidi kokutavad, aga kui pole taga mingit megasuurt televisioonikogemust, siis ma leian, et see on normaalne ja ei häiri mind üldse. Minu arust on see inimlik. Uued saatejuhid on alles alustanud ja nad ei peagi kohe olema professionaalid-superkangelased. Heli Luik tundub nähtu-kuuldu põhjal olevat siiras, soe ja armas inimene."

- "Kahjuks jah on noortel saatejuhtidel veel palju harjutada vaja, väga häirib pidev vahele segamine ja peale rääkimine, sageli vale mõttega nii et külaline peab siis uuesti oma algset ideed kordama. Samas kohtades kus oleks vaja vaikus ära täita on juhe saatejuhil täitsa koos. Saan aru et värsket verd on vaja, aga talutav on ainult Katrin Viirpalu osa saatest."

- "Saate teemad on igavamaks muutunud. Vaadates ajab haigutama. Hommikul tahaks näha meelelahutust, päeva tähtsamaid uudiseid, head muusikat jne. See saateosa, kus tundmatud inimesed loevad ajalehest mingeid uudiseid maha on eriti piinlik, kuna esiteks on see liiga lühike aeg, et aru saada mida nad mõtlevad. Saatejuhid on liiga puterdavad ja ei ole energiat!

Vanasti kui Reikop ja Anu ekraanile ilmusid-oli see nagu positiivse energialaeng. Praegused noored saatejuhid on hallid ja igavad ja väsitavad. Küsimused on tühjad ja pilk kaame, külalised saates f-kategooriast ja väga harva kui mõni hea tuntud muusik laulab. Saade vajab värskust ja paremaid teemasid!"