Tema uus väljavalitu Lauren Villmann on 21-aastane Tartu ülikooli juuratudeng, kes on üles astunud ka modellina. Kaamerasilm tabab noored armunud Saku suurhallis Kaia Kanepi ja Anett Kontaveiti tennisematšil. Milleks varjata, kui tunne on õige? Seni kõige õigem üldse.

"Varjamine oleks ebaaus teise inimese vastu," seletab Tanel Ingrid Veidenbergile antud intervjuus. "Laureniga oli meil nii, et jutud nagunii juba käisid ja spekulatsioonide vältimiseks oli lihtsam asi ise avalikuks teha. Sellist 1990-ndate lõpu ajakirjandust, kus sahinates kirjutatakse, et see käib sellega, aga mõlemad lükkavad tagasi, ju ei tahaks. Kui mõni ajakirjanik küsib, et sind on nähtud blondi kaunitariga ja kas sul on uus suhe, ning ma ajaksin seda tagasi, siis mis impulsi annaks see mu teisele poolele? Et varjan või häbenen teda? Ja miks ma peaksin seda tegema? Elu on näidanud, et minu kontsertide külastatavust ei mõjuta kuidagi see, kas olen suhtes või mitte. Inimesed käivad seal nautimas eelkõige kvaliteetset muusikat."

Muusiku sõnul tegi ta uue suhte avalikuks, sest on Laurenis kindel: "Et meil on midagi enamat kui lühiromanss. Meie omavaheline klapp ja teineteisemõistmine on niivõrd hea – ma pole varem sellist kogenud. Leidsin, et arvestades ka tema karjääri ja tulevikku juristina, on ainuõige asju õigesti teha. Et mitte tekitada minevikku mingit plekki, millest enam lahti ei saa. Et ei jääks muljet, et käisimegi lihtsalt avalikus kohas ennast eksponeerimas. Mina ei ole selline ja Lauren ammugi mitte."