Piparkoogijäätis, mille valmistamiseks on vaja vaid vanilliplombiiri ning piparkooke, on tuntud raadiohääle sõnul lihtne, kuid maitsev magustoit, mida ta aastast aastasse pühade ajal ikka teinud on.

Üllataval kombel on jäätisetegu tulnud enamasti ette küll Brigitte endiste poiss-sõprade kodudes, kus on olnud tarvis võimalikele ämmadele muljet avaldada. „Mina olen oma kaaslasi alati tõsiselt võtnud ning muidugi tahan ka võimalikule tulevasel ämmale näidata kuivõrd hea abikaasakandidaat ma ikkagi olen,“ lausub Brigitte jäätisesegu valmistade naerdes.

Peretraditsioonidest rääkides tõdeb noor multitalent, et tema lapsepõlvekodus mööduvad pühad rahulikus tempos ning ekstra pingutusi luuletuste õppimiseks või selleks, et toidulauda igal aastal samad road kataksid, ei tehta. „Kindel on see, et igal aastal käib jõuluvana. Luuletuste asemel räägime talle, mida head möödunud aastal korda oleme saatnud ning anname lubadusi uueks aastaks. Nii saavad kingitused lunastatud,“ räägib Brgitte ja lisab, et suur osa tema eelmisel aastal antud lubadustest on ka täidetud.

Mida peab aga Brigitte pühade ajal kõige olulisemaks ja milline on kõige piinlikum kingitus, mille ta kunagi saanud on, kuuled videost!