Janne Saar (31) kolis aastate eest USA-sse, kus tegeleb jooga ja tervislike eluviisidega. Muidugi ei ole ta unustanud muusikat ning tegeleb erinevalt Nexuse rütmikast helikeelest nüüd hoopis haldjalikuma muusikaga. Välismaal veedetud aastate jooksul on ta kodumaisele meediale andnud mitmeid intervjuusid, kus kõneleb oma lauljakarjäärist suure lombi taga. Kui alguses kõneles ta enda suurtest edusammudest, siis viimastes usutlustes on ta rääkinud, et kõik tuleb omal ajal ja siis, kui ta on selleks päriselt valmis. Saar postitab sotsiaalmeediasse pilte armastusest looduse, muusika ja tervislikkuse vastu, lisaks muidugi ka pilte enda säravast olekust!

Merlyn Uusküla (33) on pärast trio laialiminekut ilmselt enim rambivalgust nautinud. Kui Janne Saar läks pärast keskkooli enda sõnul eluülikooli, kuna kolis Los Angelesse, sai Uusküla Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžist bakalaureusediplomi turismi- ja hotelliettevõtluses ning seejärel Estonian Business Schoolist magistrikraadi ärijuhtimises. Naine alustas pärast Nexust edukat soolokarjääri ning on katsetanud ka näitlemisega – ta mängis populaarses sarjas “Pilvede all” ning hiljutises filmis “Päevad, mis ajasid segadusse”. Naise süda on juba mitu aastat salapärase Marko poolt võetud, kellega viimati jäid nad kaamerasilma ette Jõulugalal, mille pilte saad vaadata siit. Hetkel mõtleb naine pesapunumisele, ta on mitmes intervjuus rääkinud, et on emaks saamiseks valmis! Seejuures on Uusküla tegus ka ettevõtluses, nimelt avas ta äsja e-poe – see on ta isiklik ehtebränd ning tooted valmistab ta ise. Lisaks otsustas laulja veelgi eneseharimisega tegeleda ning käib hetkel holistilise treeningu täiendkoolitusel.

Helen Randmets (32) on vahepeal jõudnud abielluda. Neiupõlvenimest Randmäest loobus ta, kui abiellus viis aastat tagasi pikaaegse kallima Reigo Randmetsaga, kellega nad kasvatavad kolme poega. Alati särav Helen on vahepeal jõudnud saada bakalaureusekraadi Balti Filmi- ja Meediakoolist avalike suhete alal ning magistrikraadi Tallinna Ülikoolist kommunikatsioonijuhtimises, misjärel töötas ta Tallinna Laste Turvakeskuses avalike suhete juhina kuni esimese lapse sünnini. Pärast trio laialiminekut on ta lisaks mõnele personaalsele esinemisele veel lavalaudadel üles astunud – nimelt on naise hobiks bikiinifitness. Naine on Eesti fitnessikuninganna Egle Eller-Nabi tiimi liige, ent pärast suvel kolmanda lapse sünnitamist võttis ta nii suurel koormusel treenimisest puhkust. Siiski teeb ta jätkuvalt aktiivset tervisesporti, käib klaveritundides ja õpib juba 3. aastat itaalia keelt.

Publik võttis ühendust Eestis elavate ansambliliikmetega, kes rääkisid projektist lähemalt. Randmetsa sõnul suhtlevad nad Facebooki vahendusel igapäevaselt, kuna korraldamist on tõepoolest palju. Uusküla pidas vajalikuks toonitada, et kuigi tema telefon on esinemispakkumistest punane, ei tule bänd mitte taas kokku, vaid tähistab 15. sünnipäeva mõne eksklusiivse kontserdiga. Seejuures on kontseptsioon selge - kontserdid toimuvad võimalikult erinevates kohtades üle terve maa ning eelistatakse vabas õhus esinemist, kuhu külastajad saaksid tulla terve perega. Mõlema naise sõnul ei ole projekt raha teenimise eesmärgil, vaid pigem, et suvi oleks lõbus ja nostalgiahõnguline!