"Isegi meie ema ajab väga tihti meid sassi," rääkisid Vivi ja Viveli Eesti Laul 2018 veebisaates Piret Järvis-Milderile antud intervjuus. Tüdrukud ütlevad, et vahel üritavad nad ka oma sõpru ja sugulasi segadusse ajada, kuid suuremad koerustükid on neil jäänud siiski lapsepõlve. "Kunagi oli mul üks esinemine, aga jäin nii haigeks, et ma ei saanud tõesti minna ja siis läks Viveli minu asemel," meenutas Viivi paart aastat tagasi aset leidnud seika. "Tal oli nädal aega hiljem ka samas kohas esinemine ehk me tegime siis sellise vahetuse, et mina läksin järgmisel nädalal."



Vivi ja Viveli tunnistavad, et kuigi välimus on neil identne, siis nende lauluhäält saab veidi eristada: "Tundub, et materjal on sama, aga mingid väikesed tämbrierinevused on olemas." Viveli ütleb, et koos on kõige lihtsam muusikat teha, sest nad loevad üksteist põhimõtteliselt otsa vaatamatagi ja nii on ka kõige kindlam tunne.

Võistluse eel nad pabinat ei tunne, pigem ollakse põnevil: "Eesti Laul on kõige parem koht Eestis, kus end näidata. Meil on muidugi väiksemates kohtades mingeid esinemisi olnud, aga kuulajaskond on hetkel siiski väike. Eesti Laulult me loodamegi leida need inimesed, kellele meie muusika meeldiks," sõnas Viveli. Viivi lisas, et kindlasti tahaksid nad pääseda ka finaali ja Eurovisionile: "Teeme selle ka siis ära, jah."

Seda, kas nad kavatsevad oma sarnasust ka Eesti Laulu laval ära kasutada, nad hetkel veel ei ütle.

Kuula nende võistluspala: