Tallinna Lennujaama julgestustöötajana töötav Nika Prokopjeva ehk lihtsalt Nika pääses tänavu Ukraina ülipopulaarsesse staarisaatesse “X-Factor”. Ta valiti 20 parima hulka tuhandetest soovijatest ning hiljem jõudis ta kümne parima naislaulja hulka. Lisaks on ta võidu napsanud konkursilt “The Voice Of Baltic” ja teda oodati ka brittide talendisaatesse, kuhu ta paraku ei saanud minna.

Muusikaga umbes 5-6 aastat tegelenud Nika on enda jaoks pannud paika juba selle, kui kuulsaks ta saada tahab, kuid Eesti Laul 2018 veebisaates Piret Järvis-Milderile antud intervjuus ei tahtnud ta oma ambitsioone paljastada, sest enda sõnul on need piinlikud suured.

Samuti ei taha ta hetkel veel ka paljastada, mida ta täpsemalt Eesti Laulu laval tegema hakkab: "Meil on selline hull idee seal. Ma loodan, et kõike, mida ma praegu ette kujutasin, saab ka ellu viia. Ma teen midagi väga ägedat, aga ma pole kindel, kas ma olen põrandal, hüppan või istun."

Nika ütleb, et konkursil osaledes ei tasu kindlasti närvitseda: "Ma pean ennast kuidagi hoidma, sest kui närv läheb, siis läheb ka kogu kontseptsioon."

Kuula Nika võistluspala: