"Kui Morgani sünnist oli möödunud kaks nädalat, siis oli minu jaoks selge, et mina olen see tüüp, kes tegelikult ei suuda olla ööd ja päevad ainult kodus," rääkis värske ema Siret Kotka-Repinski Õhtulehele. "Minu jaoks annab tööl käimine head energiat juurde ja ma arvan, et laps tegelikult kokkuvõttes sellega ka võidab, et ema on rahulikum, tunneb ennast hästi: siis tunneb ka laps ennast hästi."

"Ma tean lapsi, kes öösel on üleval ja nutavad ja päevalgi nutavad palju, aga meie laps on õnneks selline, et läheb õhtul magama, öösel tahab natukene süüa ja hommikul ärkab koos meiega,“ sõnab Siret andes mõista, et suurte gaasivaludega nad rinda ei pista.

Kui lapsega peaks koju jääma, siis alguses Martin Repinski seda teha ei saaks, Siret täpsustab, et seda saab teha alles kaks kuud pärast lapse sündi. "Isaga on niimoodi, et isa kohe ei saagi: lapse sünnist kaks kuud on ainult ema pärusmaa ja vat siis on võimalik isal võtta vanemapuhkust," lausus Siret.

Kolleegide suhtumine beebisse riigikogu koridorides on värske isa sõnul positiivne. "Sellises hallis poliitilises riigikogu keskkonnas on kõikidel hea meel, kui saavad väikest last näha ja midagi head öelda."