VIDEO: Oscarid on jagatud: "La La Land" lahkus õhtu suurima võitja ja kaotajana - parima filmi välja kuulutamisel tehti kohutav viga

"La La Land: California unistused"

27. veebruaril toimunud Oscari-gala läheb ajalukku piinlikku olukorraga, kus parima filmi võitjaks kuulutati vale film ning viga parandati alles valesti ette kutsutud filmitegijate tänukõne ajal.

Hollywoodi staar Hugh Jackman kohtus oma endise õpilasega ning sa ei usu, mis järgmisena juhtus

Kas maailmakuulsaks näitlejaks saamine tähendab, et unustatakse ära, kuidas olla nö "tavaliste" inimeste keskel või kuidas käituda alati härrasmehena? Mõnel juhul võib see tõele vastata, kuid kindlasti mitte "X-Meeste" filmide staari Hugh Jackmani puhul. Näitleja sattus kokku õpilasega ajast, mil mees oli veel tundmatu kehalise kasvatuse õpetaja inglismaal ning tundis ta kohe ära.

VIDEO | See kustutatud stseen oleks muutnud "Titanicu" lõpu oluliselt paremaks

"Titanic"

19. detsembril 20. sünnipäeva tähistanud "Titanicus" oli mitmeid meeldejäävaid stseene, kuid üks neist oleks võinud filmi viimaseid hetki mitu korda mõjusamaks muuta, aga see lõigati filmist välja. Õnneks on kõik stseenid avalikud ning igaüks saab ise otsustada, kas nende kustutamine oli õige või vale otsus.

Uuringust selgus, et need on 20 kõige igavamat filmi läbi aegade

"Viiskümmend tumedamat varjundit"

Samsung pöördus Briti tippkriitikute ja 2000 filmifänni poole ning uuris välja, mis on kõige igavamad filmid läbi aegade. Tulemus võib mõnevõrra üllatada, sest esimesel kohal on näiteks "50 Shades of Grey".

See näitleja oleks peaaegu kehastanud "Titanicus" Leonardo DiCaprio asemel Jacki

"Titanic" (1997)

19. detsembril sai "Titanic" 20 aastat vanaks ja kuigi me oleme kirjutanud kustutatud stseenidest ja filmi jäänud vigadest, millest sa varem võibolla ei teadnud, siis me ei ole maininud vahest kõige olulisemat. Ja selleks on üks näitleja, keda sooviti tegelikult Jacki rollis näha.

BLOGI: Oscarite jagamisel juhtus šokeeriv apsakas: parima filmi tänukõne ajal selgus, et võitis hoopis teine film. "La La Land" võitis kuus kuldmehikest, sh parim režissöör ja naispeaosa

"La La Land: California unistused"

Tänavuste Oscarite jagamisel võitis "La La Land" kuus kuldmehikest, sh parima režissööri ja naispeaosa Oscari. Parimaks filmiks pärjati pärast šokeerivat apsakat "Kuuvalgus".

Sa ei usu eales, mis on tegelikult Hollywoodi suurim trikk

"Galaktika valvurid Vol. 2"

2012. aasta Ang Lee suuresti arvutiefektidel tuginenud film "Pii elu" ("Life of Pi") kandideeris 11 Oscarile ja võitis neli, sh ka parimad arvutiefektid. Kriitikute ja rahva poolt heaks kiidetud film teenis 609 miljonit, aga seninägematud efektid loonud firma Rhythm & Hues Studios (R&H) läks enne Oscari võitmist pankrotti, sest tuleb välja, et Hollywood ei maksa nende filme loovatele võluritele piisavalt.

Suri hittmuusikali "Helisev muusika" üks staaridest Heather Menzies-Urich

Helisev muusika, Heather Menzies-Urich

Louisa von Trappi 1965. aasta filmis "Helisev muusika" ("The Sound of Music") kehastanud Heather Menzies-Urich suri pühapäeva õhtul. Ta oli 68-aastane.

Tõde on paljastatud! Vaata, milline nägi välja tõeline "Uhkuse ja eelarvamuse" härra Darcy

PRIDE AND PREJUDICE, Colin Firth, 1995

Samamoodi nagu on Jane Austeni 1813. aasta romaan "Uhkus ja eelarvamus" kinnistanud end kirjandusklassikasse, on seda teinud ka 1995. aasta BBC teleseriaal, kus härra Darcy rollis oli Colin Firth. Austen ei kirjeldanud oma romaani võluvat härrasmeest väga täpselt, mistõttu võtsid filmitegijad vabaduse ja kujundasid temast mehe, keda tunneme enamjaolt Colin Firthi põhjal. Värske uuring väidab aga muud: härra Darcy ei sarnane üldse teda kehastanud näitlejatele.

Kuulujuttudel on lõpp: järgmine James Bondi näitleja on teada

"007 SPECTRE"

MGM ja Eon Production kinnitasid järgmise James Bondi filmi linastusaja, kuid ühtegi sõna ei öeldud siis veel režissööri ega näitlejate kohta. Pärast aastatepikkusi kuulujutte on asi nüüd selge: järgmine James Bondi näitleja on teada.