“Minu meelest on see nii suvaline asi kuidagi, see oli nii ammu aega tagasi ka,” oli Born oma kogemust kommenteerides tagasihoidlik.

“Maikuus see toimus ja ma käisin Londonis katsetel. Seal oli hästi palju eelvoore ning mul oli väga huvitav kogemus,” meenutab Born. "Kolm vooru oli, kõik olid väga rasked, sest proovijaid oli väga palju. Pärast kolmandat vooru öeldi mulle aitäh, et nad võtavad ühendust. Läks päris mitu nädalat mööda, öeldi, et kahjuks see aasta teid ei valitud, aga võite järgmine aasta jälle proovida. Samas ma polnud absoluutselt kurb selle pärast, sest ma tahtsin lihtsalt vaadata, kui kaugele ma suudan jõuda. Ma olin varem ka kuulnud, et eelvoorudest on väga raske läbi saada. Aga väga tore oli ja mis seal ikka! Minu jaoks oli see tore ja huvitav reis Londonisse, kus ma polnud varem käinud, ja arvan, et aeg-ajalt on ikka vaja end proovile panna.”

Siiski otsustas Elina jätta kommenteerimata, mida ta eelvoorudes laulis.

"X Factor" on Ühendkuningriigi superstaarsaade, kus kõigepealt valivad produtsendid välja need, kes üldse telesse pääsevad. Kohtunikke, kelle ees staarihakatised üles astuvad on suisa viis - enamikest talendisaadetest tuttav terava ütlemisega Simon Cowell, meediategelased Sharon Osbourne ja Louis Walsh, laulja Nicole Scherzinger ning räpparist modell Alesha Dixon. Saatest on tuule tiibadesse saanud sellised maailmanimed nagu One Direction, Little Mix ja põhjanaabrite Saara Aalto.