Näitlejad, kes filmides päriselt seksisid

"Love"

Seks müüb ja nii on ka filmidega, mis võlgnevad osaliselt oma populaarsuse seksistseenidele. See omakorda on tekitanud kuulujutud nagu oleksid Hollywoodi suurimad staarid reaalselt kaamera ees vahekorda astunud. Teie ees on 10 filmi, mille näitlejad astusid võtetel vahekorda

10 filmi, mis kaevati veidratel põhjustel kohtusse

"Lumekuninganna ja igavene talv"

Filme kaevatakse kohtusse kogu aeg. Küll väidetakse, et need põhinevad autorite endi lugudel või hoopis kellegi teisel elul. Vahel on põhjuseks raha, sest väga populaarseks osutunud filmid paistavad silma ja alati on neid, kes üritavad natuke juurde teenida. Vahel on süüdistustel tõepõhi all, kuid seda on raske tõestada. Nimekirjas on 10 filmi, mis kaevati naeruväärsetel, tõsistel ja vahel lausa hirmutavatel põhjustel kohtusse.

Tähed langesid: 10 näitlejat, kes hävitasid oma karjääri

Charlie Sheen "Scary Movie 5" esilinastusel

Näitleja ei ole lihtne olla: ühel hetkel oled Hollywoodi suurim staar ja teisel ei mäleta sind enam keegi. Sageli on põhjuseks kuulsuse ja rikkusega kaasnevad probleemid, kuid vahel piisab ainult sellest, et olid kuulus lapsnäitleja, kuid suureks kasvades ei tahtnud sind enam keegi. Siin on 10 näitlejat, kes vastutasid suures osas ise oma karjääri languse eest.

10 klassikalist filmi, mida kriitikud esialgu vihkasid

Foto: kaader filmist/TV3

Alljärgnevad 10 teost kuuluvad filmiklassikasse, kuid ometi ei saanud need filmid omaaegse esilinastuse järel just väga soosivaid arvustusi. Neid lausa vihati väga austatud kriitikute poolt. Iga armastatud filmi kohta tõin välja kriitikute omaaegsed väga negatiivsed märkused.

16 viga, mida ei tohiks ükski filmitegija teha

"Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks"

Kostüümikunstniku töö pole lihtne: silmas peab pidama korraga mitut erinevat projekti, mis leiavad tihtipeale aset erinevates ajastutes ja nii leiavadki kummalised vead oma tee stseenidesse, kus need kohe kindlasti ei tohiks olla. Filmiajalugu on pikk ning kõiki vigu on võimatu kokku lugeda, mistõttu tõime nimekirjas välja kõigest 16.

Ei pidanud vastu: 10 jubedat filmi, mis panid inimesed kinost lahkuma

"127 tundi"

Mõned filmid on nii närvesöövad ja ebameeldivad, et saalis istumine muutub võimatuks. Sellised filme on muidugi rohkem kui 10, aga antud juhul tõin välja 10 uuemat ja vanemat filmi, mis olid kinopubliku jaoks väljakannatamatud.

Kuidas ei märganud? 10 filmidesse jäänud piinlikku viga

"Pikslid", 2015

Filmide puhul on vead tihtipeale sihilikud ning režissööride poolt meelega sisse jäetud. Need 10 viga tulenevad pigem lohakusest ja teadmatusest, kuid jäävad siiski suurema osa vaatajate jaoks märkamatuks, sest vajavad eelteadmisi ja oskust märgata pisidetaile.

Mis juhtus? 8 näitlejat, kellega ei taha režissöörid enam koostööd teha

Mõned näitlejad võivad vaatajatele jätta oma rollides väga hea mulje, kuid näiteks võtetel käituvad nad hoopis teistmoodi. Nimekirjas on välja toodud 8 näitlejat, kes olid võtetel nii väljakannatamatud, et režissöörid on keeldunud nendega edasisest koostööst.

10 režissööri, kes andsid filmi valmimise nimel oma elu

"Vend"

Režissööriamet pole kergete killast - see võib olla väga pingeline, närvesööv ja isegi eluohtlik. Filmikunsti algusaastatel oli režissööride surmajuhtumeid muidugi rohkem kui praegu, kuid see ei tähenda, et tänapäeval neid enam ette ei tule. Alljärgnevalt on välja toodud 10 režissööri, kes surid, tehes seda, mida armastasid.

Kadunud, aga mitte unustatud: 5 näitlejat, kelle rollid viisid hauda

"I Am Heath Ledger", 2017

Me teame filmidest, mis olid justkui neetud ja režissööridest, kes andsid filmide valmimisel isegi oma elu ning muidugi ka näitlejatest, kes surid keset filmivõtteid. Teie ees on ilmselgelt liiga vara meie hulgast lahkunud andekad näitlejad, kes surid filmivõtete ajal.