Domingo Bulaciole, 56-aastasele argentiinlasele mõisteti 12 aasta ja kaheksa kuu pikkune vanglakaristus, kui mehe tütar tunnistas kohtus tema vastu, vahendab Independent.

Bulacio hakkas oma tütart seksuaalselt ära kasutama, kui tüdruk oli 7-aastane ja ema jättis nad maha. Mees vägistas oma tütart 22 aastat ja tüdruk sünnitas kaheksa last.

Nüüdseks 30-aastase tütre sõnul ei ole ta ainuke nende suguvõsas, keda seksuaalselt ära kasutati. Naise sõnul on tal sugulasi, kes vägistavad oma õdesid ja tütreid, vahendab El Liberal.

Mõned võrdlevad meest 82-aastase austerlase Josef Fritzliga, kes hoidis oma tütart Elisabethi kodumaja keldris vangistuses.

Bulacio saadi kätte 2016. aasta jaanuarikuus, kui tema tütar viis nende 5-aastase poja arsti juurde. Poiss oli raskelt haige ja ta pidi mitmeks nädalaks haiglasse jääma. Arsti juures paljastas tütar tohtritele, kes on lapse tõeline isa.

Hiljem selgus, et tütar ja kõik vägistamisest sündinud lapsed elasid maja ühes toas. Bulacio vägistas oma tütart laste ees.

Kui politsei läks Bulaciot arreteerima, oli mees põgenenud. Bulaciot otsiti 45 päeva. Ta saadi kätte linnaäärselt alalt, mis oli majast ligi 40 km kaugusel.

Enne süüdimõistmist tehti mehele ja lastele DNA test.

Allikas: independent.co.uk