Publiku andmetel toimus kontserdiõhtul klubis kaklus. Räpparid läksid väidetavalt omavahel tülli. Uku Arop, artistinimega Arop kinnitab, et tüli päädis politsei väljakutsumisega ning tema ning ta vend Chris viidi käed raudus minema. Esialgne klubikülastaja versioon, et ka Abraham politsei poolt kaasa viidi, ei pea paika. "Olime Chrisiga hommikuni jaoskonnas," sõnas Arop Publikule.

"Läksin ise nendega, et avaldus esitada," sõnas Abraham Publikule. Seda, et Abraham ise politseinikega kaasa läks, sõnas ka Aropi mänedžer Kristina Pärtelpoeg.

Kogu tüli oli alguse saanud Abrahami sõnul sellest, et tema juurde tuldi (Aropi) kambaga ja hakati ülbitsema. "Reaalsuses peaks kõik videolindilt olema näha, kuidas ma olen viisakas ja tahan isegi kätt suruda, millest keeldutakse," kirjeldas Abraham. Aropi kirjelduse järgi kulges tüli teisiti.

Aropi manager Kristina Pärtelpoeg

"Minu tiim siirdus teise korruse VIP-alasse, et sealt õhtu viimane kokteil võtta. Leti ääres kohtudes teretas Arop Abrahami, kes peale seda hakkas mind provotseerima ning solvama, viidates meie omavahelisele sõnasõjale viis aastat tagasi," kirjeldas Arop.

Abraham aga kinnitab, et on vana tüli jätnud minevikku: "Ma olen vana asja unustanud! Minu juurde tuldi, ülbitseti ja rünnati kambaga. Midagi lisada pole, eks uurimine selgitab, mis saab."

"Ma käskisin Abrahamil solvamine lõpetada ja tüli eskaleerus peale seda, kui Lennart (Lennart Lundve ehk Abraham, toim) oli bravuurselt solvanud ka teisi VIP-alas olnud pidutsejaid, sealhulgas ka minu mustanahalist mänedžeri," viitas Arop Kristina Pärtelpojale. Abraham seevastu eitab igasugust solvamist. "Aropi mänedžeriga rääkisin alles pärast seda kogu asja, aga põhimõtteliselt tema lihtsalt karjus ja andis mulle litsika (kõrvakiilu, toim)," kirjeldas Abraham juhtunut. Pärtelpoeg ise aga seesugust vahejuhtumit eitab: "Mina pole teda löönud."

Konkreetne kaklus alanud aga Aropi mänedžeri sõnutsi siiski sellest, et Abraham väidetavalt lõi tema venda Chrisi jalaga. "Ja siis Chris lõi Abrahami," sõnas Pärtelpoeg.

"Kuna nüüd on uurimine pooleli, siis ma kahjuks ei saa ka rohkem midagi kinnitada ega ümber lükata," lausus Abraham. Arop kinnitas, et Lennart Lundve esitas politsejaoskonnas tema vastu avalduse kehalise väärkohtlemise ja valu põhjustamise tõttu.

"Seekord olen 100% puhas poiss ja politsei, turvamehed ja kaameralint tõestavad seda, peab lihtsalt ootama. Palju on kaklusi Aropi ja tema pundiga? Peaaegu iga nädalavahetus. Palju mul neid on? Väga harva. Viige otsad kokku!" sõnab Abraham konkreetselt.

Ööklubi Hollywood esindaja Kati Kask kinnitab, et klubis toimus tõepoolest 30. detsembri ööl kaklus, milles osalesid muuhulgas ka räpparid Abraham ja Arop.

"Sel kuupäeval toimunud ürituse "Blacklisted" näol oli tegemist promootorüritusega, mille korraldajaks ei ole Club Hollywood. Tegemist oli teenusena sisse ostetud programmiga ning sel õhtul esinenud artistid ei olnud bookitud meie maja kaudu, vaid läbi ürituse korraldajate," sõnas Kask.

Kask kinnitab, et klubil on kahju, et selline olukord nende majas aset leidis. "Meie turvameeskond reageeris olukorrale väga kiirelt ja professionaalselt ning rüselemine sai kiire lõpu," lisas Kask.

Kase sõnul on Hollywoodi meeskonnal tol ööl klubis toimunust väga täpne ülevaade. "Võime öelda, et artistid ise mängisid selles konfliktis väikest rolli," ütles Kask.

"Üldiselt oli tegemist suhteliselt marginaalse vahejuhtumiga ning pärast juhtunut oleme olnud mõlema artistiga ühenduses ja leidnud ühise keele, et kõik olukorraga kaasnenud probleemid rahumeelselt lahendada," lisas Kask lõpetuseks.