Lauljanna isa Mitch rääkis, et Amy kummitus külastab teda tihti. Mitch kirjeldab, kuidas tütreke isegi käib tema voodiserval istumas. "Meil on omad hetked, eriti tema sünnipäeva paiku 14. septembril. Väga raske on," sõnas oma tütrega alati väga lähedane olnud Mitch.

"Pärast kolme aastat tema lahkumisest arvasin, et äkki ta tuleb ühel hetkel mingil kujul minu ellu tagasi. Ja ta tulebki. Mitte küll füüsiliselt, vaid vaimselt ja seda kogu aeg," kirjeldas isa, kes ütles, et tütar on pidevalt temaga ning nõndaks juhtub temaga ka veidraid asju.

"Ta tuleb ja istub mu voodiserval. Istub vaikselt ja vaatab mind, mispeale ma küsin temalt, kas tal on kõik hästi. Tema lähedus on lohutav," jätkas mees. Mitch usub samuti, et Amy külastab teda ja oma ema linnukese kujul, kes näeb välja täpselt nagu linnukujutis Amy tätoveeringul.

"Kolm nädalat pärast tema surma olime mu õe majas, kui kuulsime järsku tugevat mütsatust. Siis nägime, et üks musträstas oli vastu akent lennanud. Linnuke nägi välja täpselt samasugune nagu Amy tätoveeringul. Ja see sama linnuke käib meil külas," sõnas mees.