Raamatu "Fire and Fury: Inside the Trump White House" ("Tuli ja raev: sissevaade Trumpi Valgesse Majja") mõistis Trump ise koheselt hukka, ta säutsus Twitteris, et see on vale ja võlts.

Ent teoses endas on juttu, et hoopis Trumpi näiliselt laitmatu eraelu on pehmelt öeldes võlts. 2005. aastal abiellunud Donald ja Melania omavahel praktiliselt ei rääkivatki ja vähemasti enne presidendivalimisi möödus tihtipeale päevi, mil kumbki teise tegemistest ei teadnud ega selle vastu ka huvi ei tundnud, vahendab Mirror.

Wolff kirjutab, et Melania ongi otsesõnu trofeenaine. Ka ei pööravat Donald tähelepanu oma 12-aastasele pojale Barronile. Laps on tema jaoks vajalik vaid avalike ülesastumiste jaoks.

Ühtlasi on teoses märgitud, et Donald ja Melania magavad eraldi magamistubades. Viimati oli esipaari puhul olukord selline John ja Jackie Kennedy puhul.

Trumpil olla ka pentsik öörutiin, et ta lukustab end oma magamistuppa, et keegi teda segada ei saaks. Üksi olles pugib ta juustuburgereid ja vahib televiisorit.

Esimese leedi kõneisik Stephanie Grisham torkas meediale, et seda raamatut hakatakse ilmselt müüma allahinnatud ulmeraamatute hulgas.

Arvestades siiski praegust promo ja skandaale, võib ilmselt arvata, et Wolff teenib teosega kopsaka varanduse.