2018. aasta Campuse ekspositsiooniala ühendab teema Meeting-Sharing-Places, mille raames koostab iga osalev kool oma väljapaneku. TKK tekstiiliosakonna tudengid valisid arendamiseks teemad, millele nad keskenduvad oma lõputöös ning keskendusid oma töödes erinevatele väljunditele. Märksõna Connections viitab nii kokkupuutepunktidele, mis on noorte disainerite vahel õpingute vältel tekkinud, kui ka kogemuste jagamisele ja uute kontaktide otsimisele messil.

Campuse alal toimub tudengitele ühiseid üritusi ning korraldatakse töötubasid, mis annab võimaluse saada ettekujutuse erinevate koolide disainieesmärkidest ning luua kontakte rahvusvaheliseks koostööks. Osalemine messil annab võimaluse tutvustada Eesti disainitudengeid ja tekstiilidisaini õpetamist Tartus ka sealset messi külastavale publikule.

Projektis osalejate ring põhineb disainikoolide vahelisel koostöövõrgustikul, kokku osaleb 2018. aastal projektis 16 kõrgkooli - Tšehhi, Soome, Suurbritannia, Prantsusmaa, Saksamaa, Ungari, Poola, Šveitsi, Sloveenia, Hiina ja Eesti kõrgkoolid. TKK osaleb projektis teist korda, oma töid ja portfoolioid eksponeerivad tekstiiliosakonna neljanda kursuse üliõpilased Getter Tamme, Juula Pärdi, Mari Hinn, Merje Niinepuu, Marta Tuulberg ja Anita Trink. Projekti juhivad professor Aet Ollisaar ja Mari Kõrgesaar.

Heimtextil on suurim rahvusvaheline sisustustekstiilidele keskenduv mess, kus osales eelmisel aastal oma väljapanekuga 2963 esinejat 69 riigist ning mida külastas 70 000 inimest 137 riigist. Tudengite messiala Campus on korraldatud alates 2007. aastast.

TKK väljapanek asub messihallis 4.2 boksis P60.

Heimtextili tekstiilimessi kohta leiab rohkem infot siit: https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html