Liisa astub tanklasse sisse ning tellib kanaburgeri peekoni ja munaga. Jäänud oma sööki ootama, astuvad poodi sisse kaks vene keelt kõnelevat naisterahvast, kes kahte suitsupakki osta soovivad ning pöörduvad müüja poole oma emakeeles.

Liisa ärritub seepeale silmnähtavalt ning hakkab naiste suunas solvavaid väljendeid pilduma. "Mis sa karjud? Räägi eesti keeles. Me elame Eestis, te peate eesti keeles rääkima, mitte f*****g vene keeles. K****i sibul oled vä? K****i sibul r***k, sibul oled!" hõikab Liisa naisterahvastele, mispeale üks neist Liisale läheneb.

Dialoog Liisa ja naisterahva vahel:

Liisa: "Sibul oled"
Naine: "Mis sibul?"
Liisa: "Käi p***e! Sina oled sibul. Mina olen eestlane ja räägin Eesti Vabariigis eesti keelt."
Naine: "Mida sa seletad? Ja mis edasi?"
Liisa: "Käi v***u, r***k!"

Seejärel on turvalindilt näha, et Liisa tõukab naisterahvast, kes endiselt Liisalt ilma ebatsensuurseid väljendeid kasutamata aru pärib, misjärel läks juba suuremaks kähmluseks. Naised lohistavad Liisat armutult mööda põrandat ning peksavad jalgadega. Seejärel juba tirivad teda juukseidpidi tanklast välja.

Liisa sõnas loo avalikuks tulemisel oma tunnistuses, et kakluse alustasid vene keelt kõnelevad naisterahvad. Ühel hetkel sööstis Liisale appi ka taksojuht, kes lõpuks ise kahe vene keelt kõneleva naisterahvaga kaasas olnud meesterahvalt kolki sai. Taksojuhi ründaja võttis välja ka tulirelva ning tegi mitu lasku.

Lõpuks pääseb Liisa tankla töötaja abil taharuumi peitu, mispeale teised naised veel abiruumi ukse taga kolistavad ja sissepääsu nõuavad. Liisa peksjad said tingimisi karistuse ning mõlemad peavad Liisale maksma pisut üle 70€ lõhutud jope eest.