"Ta on nüüd kaheksa kuud täis ja "Õnnes" oli viiekuuselt esimene mängimise päev. Talle selstskond meeldib ja mingit võõristamist ei olnud, ta saab päris kenasti hakkama," räägib Marika oma 8-kuusest pojast Ramsesest.

25 aastat tagasi haaras režissöör Tõnis Kask Draamateatri kohviku järjekorras Korolevil varrukast kinni ja kutsus ühte seriaali mängima.

"Ta võttis mu telefoninumbri ja oli järjekindel, nii see läks. Seriaalist küsiti ka, et kas ma olen nõus oma lapse sisse kirjutama, ma ei osanud sellele ühtegi vastuväidet leida," sõnas Korolev.

Korolevi 13-aastane poeg Raul ei mäleta oma esimest võttepäeva. "Kuidas nüüd öelda, ma siis vist olin veel ema kõhus, kui mul esimene võttepäev n-ö oleks olnud."

"Üks asi, mis mul hästi on meeles, on see, kuidas pidin uksest välja jooksma ja roboti pikali lööma. Ma olin siis kuuene-seitsmene," sõnas Raul.

Korolev sõnas veel, et "Õnne 13" on kui tema pere kasvamise kroonika.

"Mul ei ole väga palju fotosid laste kasvamisest, tihtipeale inimesed käivad lastega fotograafi juures, kui lapsed on aasta vanemaks saanud. Meil seda traditsiooni pole olnud, meid on jäädvustatud kuidagi sellele filmilindile. Kui tahan vaadata laste kasvamist, siis vaatan "Õnnet"."

Vaata lähemalt videost!