Dolores oli Londonis uut muusikat salvestamas. Naise esindaja kinnitas tema surma. "Dolorese pereliikmed on murest murtud ning paluvad oma raskes leinas privaatsust," sõnas Dolorese pressiesindaja The Suni vahendusel. Ansambel postitas ka oma sotsiaalmeedia kontole teate lauljanna lahkumisest. Teates seisab, et Dolorese surma põhjuseid ei avaldata.

Dolorest tunti enim tema unikaalse hääletämbri poolest. Samuti on ta üks väheseid iiri maailmakuulsaid lauljatare, kes laulis tugeva iiri aktsendiga.

Dolorese bändi The Cranberries üks suurimaid hitte oli "Zombie". Lugu jõudis avalikkuse ette albumil "No need to argue", mida peetakse ansambli tõeliseks läbimurdeks.

Neljaliikmelise rokkbändi The Cranberries asutasid 1989. aastal neli Limerickist pärit muusikut. Asutajaliikmeteks olid kitarrist Noel Hogan, laulja Dolores O'Riordan, bassist Mike Hogan ja trummar Fergal Lawler.

The Cranberries läks 2003. aastal laiali ning tuli taas pärast kuueaastast pausi kokku 2009. aastal. Ansambel avaldas oma kuuenda albumi "Roses" 2012. aastal. Mullu aprillis ilmus album "Something Else", millel nad avaldasid koos Iiri kammerorkestriga enda vanade lugude uusversioonid.

The Cranberries pidi esinema 2011. aasta juulikuus ka Eestis toimunud Õllesummeril, ent kontsert jäeti Dolorese isa haigestumise tõttu viimasel minutil ära.

Iirimaa üks populaarsemaid ansambleid Kodaline on üks esimesi, kes lahkunud lauljale järelhüüde kirja pani. "Oleme äärmiselt šokeeritud uudisest, et Dolores O'Riordan on surnud. The Cranberries oli meie suur toetaja ja eeskuju, kui me nendega aastaid tagasi Prantsusmaal tuuritasime. Meie mõtted on tema pere ja sõpradega," kirjutas Kodaline Twitteris.

Koomik Cameron Esposito meenutab Dolores O'Riordani: "Oh vau. Dolores O'Riordanil oli SUUR roll minu lapsepõlves. Ta andis mulle loa olla mina ise."