Noormeeste vürtsika video eeskujuks paistab olevat laulu "Satisfaction" originaalvideo, klipis võib näha mitmeid aluspesus õpilasi sugestiivselt oma kehavõlusid väristamas. Tulevased piloodid söövad banaane, käsitlevad akutrelle ja haamreid, mõni isegi triikrauda, samal ajal energiliselt puusi muusika taktis ettepoole jõnksutades.

Noored julged mehed on Uljanovski Tsiviillennunduse Instituudi õpilased. Tegemist on kõige pikaaegsema lennunusõpet pakkuva kooliga Venemaal, piloote on seal koolitatud juba üle 80 aasta.

Kooli juht Pjotr Timofejev sõnas kohalikule väljaandele 73online, et ta ei soovi õpilaste jäledat käitumist kuidagi kommenteerida.

"Kui ma nüüd olen täiesti aus, siis ma pean maha istuma ja nähtut veidi seedima. Me tegeleme praegu selle juhtumiga. Ma püüame anda asjale objektiivse hinnangu. Muidugi on kõik see väga kole," sõnas Timofejev.

"Ma olen siin koolis töötanud juba üle 20 aasta, see on esimene kord mul midagi sellist näha. See on nii solvav. Me oleme nendessse inimestesse nii palju panustanud ja see siis on nende tasu meile," lisas mees.

Video on pinnuks silmis ka Venemaa valitsusele, kes keelas "homopropaganda" 2013. aastal.

Vaata poiste pilavideot allpool!