42-aastane Sarah Smith ei tarbinud piisavalt vett. Ühel päeval otsustas ta, et hakkab korralikult vett jooma. Kui soovitatav päevane kogus on kaks liitrit, siis Sarah jõi hoopis kolm liitrit vett päevas. Eksperiment kestis kokku 28 päeva. Tulemus on üllatav.

Sarah rääkis Daily Mailile, et tavaliselt alustas ta oma päeva teetassi taga. Võib-olla lõunasöögi kõrvale jõi ta klaasi vett ja ehk teise klaasi õhtusöögi kõrvale ka, aga sellega asi piirdus. Täpselt nii vähe tarbis Sarah iga päev vedelikku.

Sarah'il olid ka seedehäired ja aeg-ajalt kimbutasid teda peavalud. Naine käis neuroloogi ja toitumisnõustaja juures. Talle öeldi, kui ta soovib end hästi tunda, peab ta hakkama rohkem vett tarbima.

Mis edasi sai?

Nädal hiljem tulid naise näole mõned vistrikud, sest keha puhastas end mürkainetest. Kadusid peavalud ja kanged liigesed polnud enam nii kanged.

Teisel nädalal hakkas Sarah'i nahatoon muutuma. Kaduma hakkasid kortsud silmade alt. Samuti muutus värskemaks naise hingeõhk.

Kolmandal nädalal olid silme alt kadunud tumedad randid ja kortsud. Nahk oli elastsem ja nägi kaunim välja. Kosmeetiku sõnul uuenesid Sarah'i naharakud kiirelt. Naine märkas lisaks, et silmad ei kuivanud enam ja ta sõi vähem, sest kõht oli veejoomisest pidevalt täis.

Neljanda nädala lõpuks ütleks Sarah, et tunneb end terve ja energilisena. Abikaasa sõnul näeb naine kümme aastat noorem välja.

Vee joomine on kasulik. Alusta juba täna. Tarbi vett, mitte alkoholi.

TULEMUS:

Foto: Daily Mail

Allikas: yourtango.com