Olgu öeldud, et heategevusgalale palgati tööle vaid neiusid, kes vastasid oodatud välimusstandarditele. Selga soovitati neil panna musta vormirüüga sobiv seksikas musta värvi pesu ning jalga kõrge kontsaga kingad. Financial Times'i reporterid, kes üritust salajase tööülesandena väisasid, paljastasid peol toimunud rõvedused.

Ülipidulikul üritusel, millel osales 360 ärimaailma tipus olevat inimest, peeti ka oksjonit, millel parseldati maha sületants stripiklubis ja iluoperatsiooni vautšer, et oma "naist kohendada".

Financial Timesi reporterite sõnul läks üks avaliku elu tegelane lausa nõnda üle piiri, et käskis ühel teenindajal püksikud jalast võtta ja laual talle tantsida. "Käperdamist ja muud sarnast ahistavat käitumist võis näha terve ürituse vältel," sõnas Fiancial Times'i reporter.

"Teenindajad kaebasid pidevalt meeste peale, kes enda käsi nende seelikute alla lükkasid, üks tüdrukutest ütles, et üks meesterahvas näitas talle oma peenist," jätkas reporter jäleduste kirjeldamist. Üks seitsmekümnendates aastates ärivanamees küsis ühe 19-aastase neiu käest, kas too on juhuslikult prostituut ning sooviks talle teenuseid osutada.

Gala õhtujuhiks oli briti koomik ja lasteraamatute autor David Walliams, kelle sõnul polnud tal üritusel muud rolli, kui vaid selle läbiviimine. "Lahkusin sealt kohe pärast oma tööaja lõppu ning jutud, mis seal toimunust on avalikkuse ette jõudnud, tekitavad minus vastikust," sõnas mees.