52-aastane näitleja David Joyner rääkis intervjuus Vice'ile, et karjäär tantsiva lilla dinosaurusena aitab tema praegusele ametile kaasa. “Rõõm, mida ma tekitasin, kui kostüümi kandsin, on tantra aluseks, see on armastus. Kõik keerleb ümber armastuse!”

Joyner võtab vastu vaid naiskliente ning neljatunnine sessioon läheb kundedele maksma natuke üle 280 euro. Oma veebilehel reklaamib Joyner, kes varem tegutses ka tarkvaraanalüüsijana, et pakub klientidele võimalust jõuda kõrgema ja õndsama teadvuseni enda seksuaalsusest.
Mehe sõnul on selle õndsuse saavutamiseks parim viis kaitsmata vaginaalne suguühe, kuna kondoomid blokeerivat energiat.

Väidetavalt palub mees naistel kirjutada alla lepingule, kus on tingimuseks naispoolel seksuaalsel teel levivate haiguste puudumine. Anonüümseks jääda soovinud Joyneri püsiklient varjunimega Lisa andis Vice’ile teada, et on juba kolm aastat olnud mehe kunde, esimene kontakt olevat toimunud tutvumisrakenduse Tinder kaudu. Naise sõnul toimus seksuaalne vahekord kolmandal sessioonil ning kogemus olevat olnud vaimselt äratav.

Teised alal praktiseerijad on Joyneri meetoditele pahased. Professor Kimberly Resnick Andersoni, kes on seksuaalterapeut ja California Ülikooli psühhiaater, meelest on mehe viisid ennekuulmatud ja väga ebatavalised. Fakt, et mees ei kasuta kondoomi, on naise sõnul meditsiini vaatevinklist ebaeetiline ja vastutustundetu.

Sari “Barney ja sõbrad” oli televisioonis aastatel 1991-2009 ning seda näidati üle terve maailma. Joyner kandis Barney kostüümi aastani 2002 ning näitleja Bob West andis dinosaurusele oma hääle.